Στην Κέρκυρα η Beach Waterpolo World League!

by Aquafeed 24

SAVE THE DATE: 5-7 Ιουλίου

Στο μαγευτικό νησί της Κέρκυρας θα διεξαχθεί η δεύτερη φετινή στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Water Polo!

Η International Beach Waterpolo Association σε συνεργασία με το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Κέρκυρας, τον Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ξεκινάνε πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το BWP World League. Το αγαπημένο μας καλοκαιρινό σπορ θα λάβει χώρα στις ιστορικές εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, κάτω από το επιβλητικό Παλαιό Φρούριο του Νησιού!

Οι διοργανωτές του Beach Waterpolo, με τον πρόεδρο του ΝΑΟ Κέρκυρας, κ. Δημούλη Γιώργο, το μέλος του Δ.Σ, κ. Διαβάτης Πέτρος και τον προπονητή της ομάδας, κ. Καρδόνα Σπύρο.

Από τις 5 έως 7 Ιουλίου οι #beachpolistas ανά τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα μοναδικό τοπίο και παράλληλα να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.

Μάλιστα, κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην OPEN κατηγορία θα δει τη βαθμολογία της να συμπεριλαμβάνεται στο World Ranking, το οποίο ξεκίνησε από το μεγάλο τουρνουά της Χιλής τον Φεβρουάριο.

Σε συνδυασμό με την OPEN κατηγορία θα διεξαχθεί σε δεύτερο τερέν, τουρνουά μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή όλων των Κερκυραίων αθλητών, καθώς και ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η Beach Waterpolo World League ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ταξιδιωτικά πακέτα μέσω του beachwaterpolo.gr και θα ενεργοποιηθεί η online εγγραφή των ομάδων! Stay Tuned!

  • Η συμμετοχή των ομάδων θα είναι μεγάλη, για αυτό καλούνται όλοι όσοι θέλουν να λάβουν μέρος να κατοχυρώσουν ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή τους.
  • ΟΛΟΙ οι #beachpolistas θα λάβουν μοναδικά δώρα από τους τοπικούς χορηγούς με παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας, καθώς και το special kit που δίνεται σε όλες τις διοργανώσεις.

Follow US on INSTAGRAM

Οι ιστορικές εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ κάτω από το Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA