Με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του World League, έχει προκληθεί ένα σημαντικό μπέρδεμα, όσον αφορά τις ομάδες που προκρίνονται στα τελικά της διοργάνωσης, στη Σαγκάη.

H ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι οι ομάδες που προκρίνονται στο Σούπερ Φάιναλ είναι η Ουγγαρία, η Ρωσία και η Ολλανδία, την ώρα που οι Ιταλοί από χθες έως σήμερα έχουν την αίσθηση ότι έχουν προκριθεί.

Ρωσία και Ολλανδία έχουν από 7 βαθμούς στον Α’ όμιλο, όμως η Ρωσία πήρε την πρωτιά με καλύτερη διαφορά γκολ (52-41 έναντι 36-38). Η Ολλανδία πήρε ωστόσο το εισιτήριο για τα τελικά, καθώς έχει καλύτερο ρεκόρ νικών-ηττών στον Α’ όμιλο με τρεις νίκες, ενώ οι Ιταλοί έχουν 2.

Η Ουγγαρία από την άλλη εξασφάλισε την παρουσία της στη Σαγκάη, με το απόλυτων των νικών.

Το μπέρδεμα οφείλεται στο ότι η Ιταλία έχει δύο κανονικές νίκες (3 βαθμοί δίνει έκαστη) και μια ήττα στα πέναλτι, ενώ η Ολλανδία μια κανονική νίκη και δύο νίκες στα πέναλτι (2 βαθμούς δίνει έκαστη).

Το Σούπερ Φάιναλ θα διεξαχθεί από τις 6-11 Ιουνίου στη Σαγκάη, ενώ το Intercontinental Tournament θα γίνει στο Σακραμέντο στις 2-7 Μαΐου.