Αλεξία Καμμένου: «Στην Ισπανία δεν θα σφυριζόταν ποτέ αυτό»

Υπερήφανη για τις αθλήτριές της δήλωσε για μία ακόμα φορά η Αλεξία Καμμένου μετά το τέλος του συγκλονιστικού μικρού τελικού.

by Μάνος Φυρογένης

Με μία γλυκόπικρη γεύση αφήνει τη Ντόχα η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Πικρή γιατί άξιζε και μπορούσε να κεφαλαιοποιήσει τον κόπο της και την προσπάθειά της με ένα μετάλλιο, ό,τι χρώμα κι αν ήταν αυτό, γλυκιά γιατί έδειξε περίτρανα πως ανήκει στην κορυφή και πως στο Αϊντχόβεν τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Μετά το τέλος του δραματικού μικρού τελικού απέναντι στις Ισπανίδες, η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου παραχώρησε δηλώσεις για λογαριασμό της ιστοσελίδας της ΚΟΕ.

«Είμαι υπερήφανη για την ομάδα. Υπερβάλλαμε εαυτόν, ανατρέψαμε το σκορ – τρία γκολ αν θυμάμαι καλά – απέναντι σε μία τεράστια ομάδα. Είχαμε τρομακτικά ψυχικά αποθέματα. Όμως η Ισπανία είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Ήρθε η ώρα μας να κερδίσουμε και εμείς το σεβασμό όλων, τον αξίζουμε.

Εδώ χάσαμε δύο μετάλλια που κατά τη γνώμη μου έπαιξαν μικρό ρόλο και άλλα πράγματα. Θα τα ξεπεράσουμε και αυτά. Παίρνω την ευθύνη να κατεβάσω την τερματοφύλακά μου στην τελευταία επίθεση, αυτό που σφυρίχτηκε πιστεύω ότι δεν θα σφυριζόταν στην Ισπανία ποτέ. Δεν επηρέαζε τη φάση. Ήταν ακραίο, ήταν πολύ άσχημο.

Όμως πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατές αυτά όλα. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες με μια φοβερή απόδοση. Μέσα σε ενάμιση μήνα έχουμε καταφέρει πράγματα που δεν πίστευε κανείς για αυτήν την ομάδα. Το κεφάλι ψηλά, δουλειά πολύ να πάμε στην Ολυμπιάδα και να ξεπεράσουμε αυτά που συνέβησαν εδώ και που είναι άδικα αλλά πρέπει να μας κάνουνε πιο δυνατές.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους έχουν συμβάλει για να φτάσει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω και κυρίως στους συνεργάτες μου και τις αθλήτριές μου για αυτές τις στιγμές που μας δίνουν κα που πραγματικά τις ευχαριστιέμαι να παίζουν έτσι.»

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τον τραυματισμό στον ώμο της Χρυσής Διαμαντοπούλου, τονίζοντας πως ίσως έπρεπε να πάρει το τάιμ άουτ της τότε αφού δεν έκαναν τίποτα οι διαιτητές. «Αυτό μας νοιάζει τώρα είναι η κατάσταση της υγείας της Χρυσής. Ήταν εκπληκτική η εμφάνισή της, οι διαιτητές δεν σταμάτησαν καν το παιχνίδι εκεί, που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βλέπεις έναν άνθρωπο να πονάει. Εγώ είχα ένα τάιμ άουτ, ναι ίσως έπρεπε να το πάρω εκείνη τη στιγμή αλλά περίμενα οι διαιτητές να σταματήσουν το παιχνίδι γιατί παίζεις το μετάλλιο. Δεν το έκαναν. Μεγάλο λάθος, άλλο ένα λάθος μεγάλο διαιτητικό. Εύχομαι να είναι περαστικό να μην είναι κάτι σοβαρό. Η υγεία προέχει και όλα τα άλλα έρχονται μετά. Γερά να είναι τα παιδιά, η Χρυσή να μην έχει τίποτα και τα υπόλοιπα γιατρεύονται. Εντάξει θα μας στοιχειώνουν κάποια πράγματα για λίγο αλλά στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά από μια απόφαση του διαιτητή ή μία λάθος επιλογή ενδεχομένως. Προχωράμε.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA