Χειμερινοί Αγώνες: Χρυσό στα 100μ ελεύθερο για Χρήστου και Αντωνίου

by Γιώργος Χρήστου

Ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα, κατέλαβε την 6η θέση στα 50μ ύπτιο με 24.60, και αυτή ήταν η καλύτερη θέση αθλητή μας στην κορυφαία διοργάνωση. Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται και θέλει να παρουσιαστεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση τον προσεχή Φεβρουάριο, στο 21ο πλέον Παγκόσμιο, στη Ντόχα. Το βάθρο είναι ο στόχος του, για αυτό προπονείται, για αυτό δίνει κάθε φορά τον καλύτερό του εαυτό. Και μετά, τον Ιούλιο, ακολουθεί το Παρίσι, και οι Ολυμπιακοί Αγώνες…

Σήμερα (17/12) στη τελευταία ημέρα των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης Open Κατηγορίας & Νέων Ανδρών / Γυναικών που ολοκληρώνονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ο Χρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 100μ ελεύθερο. Κολύμπησε σε 49.59, ενώ δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Μπολάνος (ΟΣΦΠ) με 50.01, και τρίτος ο Χρήστος Παπαδόπουλος (ΝΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ) με 50.89.

Στις Γυναίκες, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Κάλια Αντωνίου από την Κύπρο που φοράει το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Τερμάτισε σε 55.57. Την ακολούθησαν η Ζαχαρούλα Καλογερή (ΝΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ) με 57.22 και η Άννα Αυγούστα Βλάχου (ΟΣΦΠ) με 57.27.

Τις απονομές έκανε ο γενικός γραμματέας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Στέφανος Αυγουλέας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA