Χειμερινοί Αγώνες: Ασπουγαλής και Δρασίδου κυριάρχησαν στα 50μ πρόσθιο

by Γιώργος Χρήστου

Ο Γεώργιος Αρκάδιος Ασπουγαλής και η Μαρίλεια Δρασίδου κατέκτησαν τη πρώτη θέση στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, στα 50μ πρόσθιο στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Open Κατηγορίας & Νέων ανδρών / γυναικών που ολοκληρώνονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ο πρωταθλητής του Νέου Ηρακλή σημείωσε χρόνο 28.01, ενώ δεύτερος ήταν ο Κώστας Μερετσόλιας (ΑΟΠΦ) 28.15 και τρίτος ο Σπύρος Γκικόπουλος (ΠΑΟ) 28.31: «Δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος για τα 50μ όσο για τα 100μ. Έγιναν κάποια λάθη. Γενικότερα όμως από τα πρωϊνά προκριματικά δεν μου πάει και τόσο καλά η μέρα. Συνεχίζουμε όμως με την προετοιμασία για να παρουσιαστώ στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα», επεσήμανε ο Ασπουγαλής μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η Δρασίδου (ΑΟΠΦ) νίκησε με 31.40, και την ακολούθησαν η Χαρά Αγγελάκη (ΩΚΕΑΝΟΣ) 32.03 και η Ελένη Κοντογεώργου (ΟΣΦΠ) 32.11. Η Δρασίδου τόνισε: «Στόχος μου ήταν να πιάσω το όριο για το παγκόσμιο, θέλω να πιστεύω πως θα είμαι στην αποστολή. Είναι η δεύτερη φορά που κολυμπάω έτσι γρήγορα μήνα Δεκέμβριο. Δεν έκανα ιδιαίτερα λάθη στη κούρσα. Έχω δουλέψει παραπάνω το ελεύθερο με στόχο τη σκυταλοδρομία και τη συμμετοχή με αυτή στη Ντόχα, έτσι αν συμπεριληφθώ στην ομάδα θα δουλέψω περισσότερο και στα 50μ για να βελτιώσω το χρόνο μου και να κάνω μια πολύ καλή εμφάνιση. Είναι πολύ μεγάλος στόχος και μακάρι να τα καταφέρουμε με την ομάδα των γυναικών ή την μικτή mixed να πάρουμε τις προκρίσεις».

Τις απονομές έκανε ο εκπρόσωπος της Arena, εκ των χορηγών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Παναγιώτης Ρέτζιος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA