Χάρης Παυλίδης: «Εις το επανιδείν»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τις «ερυθρόλευκες» της καρδιάς του, με φόντο πλέον την Εθνική ομάδα της Κίνας!

Παρέα με τον πολύτιμο συνεργάτη του, Κώστα Χατζηδάκη και τον πρώην επικεφαλής τεχνικό του ΑΝΟ Γλυφάδας, Ορέστη Σαλάχα, ο Χάρης Παυλίδης αλλάζει… σελίδα στην αξιοζήλευτη και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Εθνικής ομάδας Γυναικών της Κίνας!

Ως #Aquafeed24, έχοντας αποκαλύψει πρώτοι (20 Δεκεμβρίου), την εξέλιξη αυτή που τάραξε τα νερά της ελληνικής υδατοσφαίρισης λίγο μετά την στέψη του Ολυμπιακού ως Υπερπρωταθλητή Ευρώπης (Super Cup Winners 2021) και μαζί τον «διάδοχο» του κορυφαίου τεχνικού, αποχαιρετούμε και επίσημα τον σπουδαίο Χάρη Παυλίδη και τους εξίσου έμπειρους και διακεκριμένους συνεργάτες του (πλέον)!

Αυτό ναι… θα ήταν παραμυθένιο «Last Dance»!

Δείτε την ανάρτηση του Χάρη Παυλίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Όπως προαναφέρθηκε, ο αντικαταστάτης του Χάρη Παυλίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει επίσης αναφερθεί πρωτίστως από την ιστοσελίδα μας, με τον Αλεξάντερ Τσίριτς να αναλαμβάνει τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης πολύ σύντομα!

Επιβεβαίωση #Aquafeed24: Έρχεται ο Τσίριτς για τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Το αντίο του Χάρη Παυλίδη (pic)

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA