Επιβεβαίωση #Aquafeed24: Έρχεται ο Τσίριτς για τον Ολυμπιακό!

by Aquafeed 24

Μια ανάσα από τον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο σπουδαίος πρώην αθλητής, Αλεξάντερ Τσίριτς, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αναλάβει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στην ιδιαίτερη μετά-Παυλίδη εποχή.

Επειδή αρκετοί αρέσκονται στο να καρπώνονται τις ειδήσεις που φέρνει στο φως το Aquafeed24, εμείς απλώς σας υπενθυμίζουμε ότι ήμασταν οι πρώτοι, οι οποίοι στις 20 Δεκεμβρίου σας κάναμε γνωστό ότι παίζει δυνατά ο Σέρβος τεχνικός για αντικαταστάτης του Χάρη Παυλίδη. Φαίνεται, ότι, για ακόμη μια φορά η ιστοσελίδα μας θα επιβεβαιωθεί για την αποκλειστική της είδηση, η οποία είναι αποτέλεσμα έρευνας και όχι λοταρίας ή αναπαραγωγής από άλλα Μέσα.

Συγκεκριμένα, δείτε εδώΑυτό ναι… θα ήταν παραμυθένιο «Last Dance»!

Ο Χάρης Παυλίδης με τον Κωστή Χατζηδάκη (Αλλά και τον Ορέστη Σαλάχα), αναλαμβάνουν άμεσα υποχρεώσεις στην Εθνική ομάδα γυναικών της Κίνας και όλο αυτό το διάστημα ακούστηκαν διάφορα σενάρια για τον πάγκο του Ολυμπιακού, από δύο Έλληνες προπονητές (Ο ένας με ομάδα, ο άλλος χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή), για έναν ακόμη έναν τεχνικό που έχει αυτή τη στιγμή ομάδα στην Α1 ή επίσης κάποια στιγμή φήμες έλεγαν ότι προτάθηκε ο Μίκι Όκα της Εθνικής γυναικών Ισπανίας.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το τμήμα, ο Αλεξάντερ Τσίριτς, θα αναλάβει τον Ολυμπιακό με στόχο να τον οδηγήσει στο back2back σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σέρβος παρότι έχει ακόμη υποχρεώσεις με την εθνική του Ιράν και παράλληλα πλησιάζουν οι Ασιατικοί Αγώνες, θα αφήσει τη χώρα της Ασίας για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Τσίριτς έχει κατακτήσει τρία Ολυμπιακά μετάλλια με την Εθνική Σερβίας και έχει ως παρακαταθήκη μια λαμπρή πορεία πίσω του ως αθλητής.

Το έργο που καλείται να αναλάβει είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς Ολυμπιακός και Χάρης Παυλίδης είναι δυνάμεις ταυτισμένες για πάνω από μια δεκαετία.

ΥΓ: ctrl+c και ctrl+v. 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA