Ο «Παγκόσμιος» Γκολομέεβ παραμένει στον Εθνικό Πειραιά!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Συνεχίζει με τα «κυανόλευκα» ο Κριστιάν Γκολομέεβ – Σπουδαία ανανέωση για τον Εθνικό!

Ο Δευτεραθλητής κόσμου στα 50μ ελεύθερο (2019 – Γκουανγκτζού) και 5ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Κριστιάν Γκολομέεβ θα συνεχίσει και το 2022 να αγωνίζεται για τον Εθνικό Πειραιά! Ο Πρόεδρος του πειραιώτικου σωματείου, κος Γιάννης Πατλάκας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10/01 την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κορυφαίο Έλληνα κολυμβητή, ο οποίος μάλιστα επρόκειτο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγο και τον νεογέννητο γιο του.

Όπως αναφέρθηκε και στην επίσημη ανακοίνωση από το σωματείο του Πειραιά, αυτή η κίνηση… «ματ» στο ελληνικό κολυμβητικό προσκήνιο στηρίχθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το βασικό στέλεχος του ΔΣ του Εθνικού, κο Αντώνη Πρίντεζη.

Ο 28χρονος Έλληνας ρέκορντμαν είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει τα μέγιστα κολυμπώντας για τους «κυανόλευκους», ενώ όπως όλα δείχνουν επανέρχεται… δριμύτερος μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας αγωνιστικής σεζόν του 2021!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Εθνικό Πειραιώς:

«Η ανθρώπινη “τορπίλη” παραμένει στο οπλοστάσιο του Ομίλου μας.

Ανακοίνωση προέδρου Γιάννη Πατλάκα

Ο 5ος Ολυμπιονίκης του Τόκυο Κρίστιαν Γκολεμέεβ με την αρωγή ενός εκ των στυλοβατών του Ομίλου μας, κυρίου Πρίντεζη Αντώνη, συμφώνησε στην συνέχιση της συνεργασίας μας.
Θα βρίσκεται μόνιμα στην Ελλάδα με την σύζυγο του και τον νεογέννητο γιο του.
Την προπονητική του καθοδήγηση θα εξακολουθεί να έχει ο επί χρόνια προπονητής του και πλέον Ομοσπονδιακός προπονητής Άκης Οικονόμου».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA