Ένα Σαββατοκύριακο με πολύ θέαμα προβλέπεται το ερχόμενο για τον επόμενο γύρο του Champions League.

Στον Α’ όμιλο ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Γιούγκ με τη Μπαρτσελονέτα και της Ορβόρσι με τι Μπρέσια.

Η ομάδα της Γιούγκ είναι σε ανοδική πορεία και αυτή τη βδομάδα θα αγωνιστεί με την Μπαρτσελονέτα, έχοντας αντίπαλο τον πρώην της παίκτη τον Βραζιλιάνο Felipe Perrone ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην παλιά του ομάδα.

Μία νίκη θα ισχυροποιήσει την θέση της Δυναμό Μόσχας στον αγώνα με το ΑΝνόβερο, το οποίο κυνηγάει την πρώτη νίκη του στο Champions League, η οποία ίσως το επαναφέρει στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι της Όρβορσι με τη Μπρέσια δε μπορεί να γίνει πρόβλεψη αφού την προηγούμενη σεζόν οι ομάδες είχαν έρθει και στα τρία παιχνίδια ισοπαλία. Ενώ η Μπρέσια είχε ξεκινήσει δυναμικά με νίκη επί της Μπαρτσελονέτα, υπέστη  στη συνέχεια μια μεγάλη ήττα από το Αννόβερο αλλά και τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Όσον αφορά την Όρβορσι, η αρχική ανοδική της πορεία, διεκόπη στη Βαρκελώνη από τη Μπαρτσελονέτα.

Για τον Ολυμπιακό ίσως ο αγώνας με την Παρτιζάν είναι ο πιο εύκολος αυτής της αγωνιστικής. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και σε αυτό βοήθησε και ο αγώνας της Τετάρτης με τον Υδραϊκό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αυτής θεωρείται η αναμέτρηση της Σόλνοκ με την Προ Ρέκο στο Β όμιλο. Η Προ Ρέκο είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο με τρεις νίκες. Η Σόλνοκ έχοντας πλέον τον αέρα του κυπελλούχου Ουγγαρίας επιστρέφει με άλλη ψυχολογία μετά την ήττα της από τη Γερμανική Σπαντάου την προηγούμενη αγωνιστική.

Η δεύτερη Ουγγρική ομάδα, η Έγκερ του Άγγελου Βλαχόπουλου, αγωνίζεται ενάντια της νεόφερτης στο Champions League Σάμπαντελ και απαιτείται μια σκληρή προσπάθεια απ΄αυτούς για να παραμείνουν στο παιχνίδι, καθώς οι Μαγυάροι είναι το φαβορί.

Η Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι είχε ένα καλό ξεκίνημα με δύο νίκες και μια ισοπαλία με την Έγκερ. Η νεοεισερχόμενη  Στεάουα έχοντας χάσει τους τρεις πρώτους αγώνες ίσως αυτή τη φορά έχει κάποιες πιθανότητες να κερδίσει εντός έδρας, όμως οι παίκτες του Γκοϊκοβιτς έχουν θεωρητικά το πάνω χέρι.

Τέλος, η Άλφεν του Ανδρέα Μιράλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Σπαντάου, έχοντας υπόψιν τη νίκη τον Γερμανών στον αγώνα με τη Σόλνοκ.


Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ 17:30
ΔΥΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΝΟΒΕΡΟ 19:15 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ
ΟΡΒΟΣΙ ΜΠΡΕΣΙΑ 18:30 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ
ΓΙΟΥΓΚ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 18:30 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΤΕΑΟΥΑ ΓΙΑΝΤΡΑΝ 19:30 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ
ΕΓΚΕΡ ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 18:00 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ
ΣΟΛΝΟΚ ΠΡΟ ΡΕΚΟ 18:30 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ
ΑΛΦΕΝ ΣΠΑΝΤΑΟΥ 20:30 ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ