Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης ΑΝΟΓ-Βουλιαγμένη, το γκολ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου με πεντάμετρο έφερε ανησυχία στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, καθώς ενώ προηγούνταν με διαφορά σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Δημήτρη Μάζη είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

ΑΝΟΓ-ΝΟΒ 6-8

Με 47 δευτερόλεπτα να απομένουν η Βουλιαγμένη έκανε επίθεση, η Γλυφάδα επιχειρούσε να μην κάνει αποβολή και η μπάλα έφτασε στον αρχηγό, Χρηστό Αφρουδάκη, ο οποίος με έξυπνο σουτ εκμεταλλεύτηκε το ότι εσκεμμένα δεν του γινόταν φάουλ από τον αντίπαλο αμυντικό, γράφοντας το τελικό 8-6 για την ομάδα του Κώστα Λούδη.

Η Βουλιαγμένη πήρε ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα φθάνοντας τους 21 βαθμούς σε οκτώ αγωνιστικές, ενώ ο ΑΝΟΓ παρέμεινε στους 12 παρότι στο δεύτερο ημίχρονο και δη στο τελευταίο οκτάλεπτο πάλεψε να ανατρέψει τόσο το σκορ, όσο και την εικόνα που είχε δείξει στις πρώτες δύο περιόδους του αποψινού αγώνα.

Για τρία οκτάλεπτα η Βουλιαγμένη σκεφτόταν και έπραττε με ωριμότητα στο τερέν, καθώς ξεκίνησε πιο δυναμικά την αναμέτρηση στις προσωπικές μονομαχίες, με δυνατό πρέσινγκ και σωστά μπλοκ, τον Ζερδεβά να δηλώνει «παρών» όποτε χρειαζόταν, αλλά και τον σούπερ Μάριο Καπότση (τέσσερα γκολ) ιδιαίτερα εύστοχο.

Η εμφάνιση της ομάδας του Κώστα Λούδη δεν άφηνε κενά, ούτε τη δυνατότητα στον ΑΝΟΓ να φύγει στην κόντρα, ενώ μπροστά ο Μανώλης Σολανάκης έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, κερδίζοντας αποβολές, ενώ να σημειωθεί ότι έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι, απόντος του τραυματία Μιχάλη Σαρτζετάκη.

Το πεντάμετρο του Μάριου Καπότση στο τρίτο οκτάλεπτο προσέφερε ασφάλεια στους φιλοξενούμενους (3-7), ωστόσο ο ΑΝΟΓ μπήκε με τελείως διαφορετική διάθεση στο τέταρτο οκτάλεπτο και αρχής γενομένης από το όμορφο τέρμα του Σπύρου Φωτόπουλου επιχείρησε να πλησιάσει, κάτι που το πέτυχε με τα γκολ των Σκουμπάκη και Παπαναστασίου, ωστόσο η Βουλιαγμένη με σωστή διαχείριση του χρόνου και τον Χρήστο Αφρουδάκη να καθαρίζει το παιχνίδι 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήρε τη σημαντική νίκη, με το φίλαθλο κοινό να χειροκροτεί τις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν.


Διακύμανση σκορ:

0-1: Καπότσης (Παίκτης παραπάνω)

0-2: Βάσιτς (Περιφέρεια)

1-2: Τζελάτης (Στα ίσα εξ επαφής)

1-3: Χρυσοσπάθης (Πεντάμετρο)

1-4: Κοπελιάδης (Παίκτης παραπάνω)


2-4: Φωτόπουλος (Από το φουνταριστό)

3-4: Σκουμπάκης (Παίκτης παραπάνω)

3-5: Καπότσης (Περιφέρεια)

3-6: Καπότσης (Πέναλτι)


3-7: Καπότσης (Πεντάμετρο)


4-7: Φωτόπουλος (Φουνταριστό)

5-7: Σκουμπάκης (Παραπάνω)

6-7: Παπαναστασίου (Πεντάμετρο)

6-8: Αφρουδάκης (Περιφέρεια)


Οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-1, 3-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 2, Σκουμπάκης 2, Σαλτερής, Λεμπέσης, Δουρίδας.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Ξανθόπουλος, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 4, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος.