Κατονόμασε Μπουδραμή η Καμμένου για τα διαιτητικά λάθη!

by Aquafeed 24

Βέλη με αποδέκτες τη διαιτησία του μεγάλου τελικού του 1ου Φάιναλ Φορ Ελλάδος γυναικών έριξε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου.

Η έμπειρη τεχνικός θεωρεί υπαίτιο τον διαιτητή Νίκο Μπουδραμή, του οποίοι οι αποφάσεις προκάλεσαν προβλήματα στην ομάδα της, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η Αλεξία Καμμένου αποβάλλεται για πρώτη φορά από τον πάγκο του ΝΟΒ μετά την επιστροφή της στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Αλεξία Καμμένου (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης): «Πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο Φάιναλ Φορ. Οι ομάδες έπαιξαν υψηλού επιπέδου πόλο και είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι άνθρωποι δημιουργούν προβλήματα, όπως ο κ. Μπουδραμής με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να αλλάξει για το καλό του ελληνικού πόλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Αυτό δείχνει ότι η προσέγγισή μου είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι έγιναν διαιτητικά λάθη. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό πόλο με εξαίρεση κάποια λάθη στην άμυνα. Όμως, στη χρονική στιγμή που έγιναν τα διαιτητικά λάθη έδωσαν ένα αβαντάζ στον Ολυμπιακό, το οποίο το εκμεταλλεύτηκε. Νομίζω ότι ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των αποβολών που δεχθήκαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, μεγάλο μπάτζετ και πολλές λύσεις και όλα αυτά σε συνδυασμό έφεραν την ήττα. Τώρα στο πρωτάθλημα πρέπει να έχουμε υπομονή και πείσμα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, εκείνο που θα κοιτάξουμε είναι να μην απογοητευτούμε, μιας και τα κορίτσια σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

‘Ελενα Κούβδου (αρχηγός ΝΟ Βουλιαγμένης): «Νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε για εμάς στην άμυνα. Δεχθήκαμε πάρα πολλά γκολ στον λιγότερο και εκεί ήταν το κομβικό σημείο για εμάς. Ορισμένες αποβολές ίσως ήταν υπερβολικές και δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα, πρέπει να δούμε τον επόμενο στόχο του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA