Μπίσμπα: «Ο Εθνικός αναγεννήθηκε»!

by Aquafeed 24

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Εθνικό Πειραιώς στην 3η θέση του πρωταθλήματος και τις «κυανόλευκες» να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η ομάδα παρέλαβε τα μετάλλια της και άπαντες στον «Αυτοκράτορα» εργάζονται ήδη για τη νέα χρόνια, όπου στόχος είναι ο «Ευρωπαίος» Εθνικός να δυναμώσει και να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Η αρχηγός της ομάδας και σημαία του τμήματος, Κέλλυ Μπίσμπα, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, κάνοντας έναν πλούσιο απολογισμό των όσων έγιναν φέτος, ενώ έδωσε και μια μικρή γεύση για το τι μπορούμε να περιμένουμε ενόψει της νέας σεζόν από την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη

Η έμπειρη αθλήτρια του «Αυτοκράτορα» στάθηκε στην παρουσία του Δημήτρη Κολοβού και τη στήριξη που παρείχε όλη τη σεζόν αδιάκοπα στα μέλη της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Εθνικός αναγεννήθηκε φέτος και όλοι μαζί μια γροθιά θα προχωρήσουν για να φθάσουν στην κορυφή.

Οι δηλώσεις της Κέλλυς Μπίσμπα:

«Ο Εθνικός άλλαξε σελίδα στην αρχή της φετινής σεζόν και ξεκίνησε με μια πρωτοποριακή κίνηση, δηλαδή την παρουσίαση του ρόστερ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική υδατοσφαίριση. Αγωνιστικά η χρονιά κύλησε εξαιρετικά, όσους στόχους θέσαμε τους πετύχαμε, τόσο την ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη, όσο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Σε επίπεδο οργάνωσης ο Εθνικός έχει αναγεννηθεί με την είσοδο του κ. Κολοβού και άγγιξε την ιστορία του και το όνομά του. Είδαμε πράγματα που δεν έχουν επαναληφθεί, όπως το μεγάλο τεχνικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές ανά πάσα στιγμή στο πλευρό μας, ενώ ο χρηματοδότης της ομάδας προχώρησε στην ασφάλιση όλων των αθλητριών, κάτι που εκτιμήθηκε πολύ από εμάς και το βλέπουμε μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να πω ότι για κάθε αθλήτρια που έχει στόχο την Εθνική ομάδα ή την προσωπική της ανάδειξη ο Εθνικός Πειραιώς αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τα επόμενα χρόνια.

Χωρίς πολλά λόγια, με πράξεις, έχουμε τη δυναμική να κάνουμε βήματα μπροστά γιατί φέτος βάλαμε τις βάσεις. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και σκληρή δουλειά από όλους μας γιατί πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει. Για να φθάσεις στην κορυφή χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή:

«Με ανυπομονησία περιμένω τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η Ευρώπη, διότι έχω να παίξω από το 2010 που κατακτήσαμε το ΛΕΝ Τρόφι και οκτώ χρόνια είναι αρκετά. Είναι τεράστια εμπειρία για όλες τις αθλήτριες, είτε προχωρήσεις, είτε όχι στη διοργάνωση. Το επίπεδο πια είναι πολύ υψηλό και μόνον οφέλη μπορούμε να αποκομοίσουμε».

Τέλος, η αρχηγός του Εθνικού θέλησε να συγχαρεί τις συμπαίκτριες της και το τεχνικό επιτελείο:

«Ο Εθνικός είναι ο Αυτοκράτορας της υδατοσφαίρισης σε αντρικό και γυναικείο επίπεδο και με σκληρή δουλειά, όλοι μαζί στηρίζοντας την προσπάθεια του κ. Κολοβού μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σαν αρχηγός δίνω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου και το τεχνικό επιτελείο γιατί έδωσαν όλοι το 100%, ήμασταν μια γροθιά και αυτό βγήκε στον τελευταίο αγώνα με το Ρέθυμνο. Τέλος, θέλω να πω ότι στην αρχή της σεζόν είχα αποφασίσει να σταματήσω το πόλο, όμως ο Κώστας Βαμβακάρης με βοήθησε να επανέλθω και να φορέσω ξανά το σκουφάκι του Εθνικού, του έχω ιδιαίτερη εκτίμηση και θα συνεχίσουμε για να φτάσουμε ψηλά»

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA