Έναν ρόλο που ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα της έχει αναλάβει στην Οριζόντε Κατάνια η Τάνια Ντι Μάριο, καθώς η θρυλική Ιταλίδα είναι η τεχνική διευθύντρια της ομάδας και επιχειρεί να μαζέψει ότι καλύτερο υπάρχει στην ομάδα της, ασκώντας ασφυκτική πίεση στις παίκτριες που έχει βάλει στο στόχαστρο.

Η Ντι Μάριο σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport έχει συμφωνήσει τον επαναπατρισμό της Ρομπέρτα Μπιανκόνι, η οποία όπως φαίνεται αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Κατάνια.

Αναμφίβολα, η Οριζόντε βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής και αν επαληθευτούν οι πληροφορίες το ελληνικό πρωτάθλημα χάνει την κορυφαία ξένη παίκτρια που έχει, το ίδιο και ο Ολυμπιακός.

Η Μαρτίνα Μιτσέλι βλέπει το ρόστερ της ομάδας της να ενισχύεται σημαντικά με τις προσπάθειες της Ντι Μάριο, η οποία έχει συμφωνήσει και με την Ροσάρια Αϊέλο από τη Μεσίνα.

Έγκενς, Φαν Ντερ Σλούτ και Βλαντάνα Γιόβετιτς (τερματοφύλακας) έχουν ήδη προστεθεί στην ομάδα της Κατάνια, ενώ εκκρεμεί η απόκτηση ακόμη μιας πορτιέρο και δεν αποκλείεται εκεί να γίνει μεγάλη έκπληξη…