ΑΥΤΟ είναι το προπονητικό επιτελείο του ΝΟ Χανίων (υδατοσφαίριση)!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ανακοινώθηκαν επίσημα την Τρίτη 20/09, οι επικεφαλής προπονητές των τμημάτων υδατοσφαίρισης του ΝΟ Χανίων για όλες τις ομάδες, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τις πληροφορίες του #Aquafeed24.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στα μέσα του καλοκαιριού, ο Μάνθος Βουλγαράκης θα συνεχίσει πλέον στο «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, ολοκληρώνοντας την περασμένη χρόνια την πορεία του στην ενεργό δράση ως αθλητής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κατσουλάκης παραμένει επικεφαλής τεχνικός στην γυναικεία ομάδα των Χανίων στην Α2 κατηγορία, έχοντας υπό την επίβλεψη του παράλληλα και τις ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών, με συνεργάτη του τον Γιάννη Μαλλιαρό (προπονητής μίνι κορασίδων).

Στην τεχνική ηγεσία των Εφήβων, βρίσκουμε φέτος τον Μανούσο Βιζυράκη, ενώ την ομάδα των Παίδων αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Βλαζάκης για την νέα σεζόν.

Όσον αφορά τους Μίνι Παίδες και τα τμήματα προ μίνι, προπονητής στις μικρότερες ηλικίες θα είναι ο Sebastian Γιώργος Λειψάκης, ενώ ο Γιάννης Ζαγουράκης αναλαμβάνει τους Μίνι Παίδες, όντας και υπεύθυνος όλων των ακαδημιών. Τέλος, προπονήτρια εκμάθησης και στα προ μίνι (Α) η Βάσω Μαυρέλου.


Πηγή φωτογραφιών: WATER POLO CHANIA (Facebook)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA