Στη Σερβία ο ΓΣ Περιστερίου για το NOVI SAD OPEN!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σπουδαίο τουρνουά άκρως «ελληνικού» ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 23/09 έως και την Κυριακή 25/09 στο Νόβι Σαντ.

Συγκεκριμένα ο Γ.Σ Περιστερίου θα συμμετάσχει στο NOVI SAD OPEN μαζί με τις Βοϊβοντίνα, Παρτιζάν, Σέγκεντ και πιθανώς τον Ερυθρό Αστέρα και το Aquafeed24 έχει το πλήρες ρεπορτάζ.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη η οποία θα μεταβεί στη Σερβία για τα επίσημα φιλικά χωρίς τον Θανάση Χρυσοσπάθη που αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό και θα μείνει προληπτικά στην Ελλάδα αλλά και χωρίς τους διεθνείς Ανδρέα και Χρήστο Μπιτσάκο που βρίσκονται στην Ποντγκόριτσα. Από την άλλη στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός περιφερειακός Μαστρογιαννάκος ο οποίος έχει γεννηθεί το 2006.

Η παρουσία του Ερυθρού Αστέρα τίθεται εν αμφιβόλω εξαιτίας κάποιων απουσιών που έχει η ομάδα του Βελιγραδίου που οφείλονται σε τραυματίες και σε κάποιους που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους.

Πρόκειται για πολύ σημαντικά παιχνίδια και αποτελούν σημαντικό σκέλος της προετοιμασίας του συλλόγου του ΓΣΠ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/09

Περιστέρι – Παρτιζάν – Διαιτητές: Διρίγιαβιτς, Κισς

Βοϊβοντίνα – Σέγκεντ – Διαιτητές: Ντρέκοβιτς, Άντελιτς

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/09

Περιστέρι – Σέγκεντ – Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς, Βιρίγεβιτς

Βοϊβοντίνα – Παρτιζάν – Διαιτητές: Ράκοβιτς, Πίλιβιντ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/09

Περιστέρι – Βοϊβοντίνα – Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς, Κισς

Στο πλαίσιο του ταξιδιού αυτού, ο Κώστας Λούδης μίλησε στο #AQF24:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικά φιλικά για εμάς. Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας, είχαμε παίξει τρία φιλικά με την Εθνική Νέων, αλλά αυτά θα είναι ουσιαστικά τα πρώτα επίσημα φιλικά. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με καλές ομάδες, είναι ότι καλύτερο για εμάς στην παρούσα φάση για εμάς. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση που στηρίζει την προσπάθεια μας και καλύπτει ένα πολύ ακριβό ταξίδι και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Θα είναι πολύ καλά για εμάς αυτά τα παιχνίδια γιατί θα μας βοηθήσουν να δέσουμε, να βρεθούμε ακόμα καλύτερα γιατί έχουμε και νέους παίκτες οπότε θα μας βοηθήσει πολύ».

Τα παιχνίδια είναι πιθανό να μεταδοθούν τηλεοπτικά από κάποια σερβικά κανάλια και όταν γίνει γνωστό ποια θα υπάρξει ενημέρωση.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA