Αθηνά Γιαννοπούλου στο #AQF24: «Πολύ καλή η εικόνα μας γενικά – Στόχος μου η καθιέρωση στην Εθνική»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Σερβία με απόλυτη επιτυχία. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου έπαιξαν 4 παιχνίδια μετρώντας ισάριθμες εμφατικές νίκες, απέναντι σε Τουρκία, Σερβία, Βέλγιο και Ελβετία. Πολύ σημαντικό στοιχείο ήταν πως τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν και από νέα πρόσωπα, γεγονός που όπως δήλωσε και η προπονήτρια της Εθνικής μας, δείχνει ότι το ταλέντο περισσεύει.

Για όλα τα προαναφερθέντα, την γενική εικόνα της ομάδας, τις νίκες και τους προσωπικούς της στόχους, μίλησε στο #Aquafeed24 η Αθηνά Γιαννοπούλου. Η 20χρονη περιφερειακός της Βουλιαγμένης μας είπε για τα όνειρα της και το πως σκοπεύει να τα πετύχει.

Η Αθηνά Γιαννοπούλου στο #Aquafeed24:

«Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή. Υπάρχουν σίγουρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και πήγαμε στο τουρνουά γνωρίζοντας ότι είμαστε το φαβορί μιας και οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι ίδιου επιπέδου με εμάς. Το ότι η ομάδα αποτελούνταν από νέες παίκτριες και πρόσωπα δείχνει ότι υπάρχει μέλλον και όρεξη. Οι προπονητές έδωσαν ευκαιρίες σε όλες τις παίκτριες, κάτι που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό. Οι στόχοι μου για την εθνική είναι αρχικά να βρίσκομαι και στις δυο προετοιμασίες, πρώτα για το παγκόσμιο και έπειτα για το πανευρωπαϊκό, να δείξω μια καλή εικόνα στις προπονήσεις και φυσικά ως τελικό στόχο να βρίσκομαι στην αποστολή. Η ένταξη μου στην εθνική ομάδα γυναικών είναι κάτι που επιδιώκω και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και προπόνηση θα είμαι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μου».

Συνέντευξη: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA