Άσπα Φουράκη: Ανοίγει τα… φτερά της για τον ΝΟ Βουλιαγμένης

Την κέρδισε με το... σπαθί της τη μεταγραφή αυτή η Άσπα Φουράκη.

by Μάνος Φυρογένης

Σπλάχνο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ένα ακόμα λόγος που μπορούν και οφείλουν στην Κρήτη να αισθάνονται περήφανοι για τους σπουδαίους και τις σπουδαίες αθλητές/τριες υγρού στίβου που ανά τα χρόνια «βγάζουν» από τις ακαδημίες τους και διακρίνονται.

Ένας από τους βασικούς λόγους της παραμονής του ΝΟΧ στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η Άσπα Φουράκη. Το… κανόνι των Κρητικών η οποία ήταν μέσα στο Top-10 των σκόρερ της Α1 πόλο γυναικών με τα 56 της τέρματα (όσα και η Μέγκενς του Αλίμου ΝΑΣ) παρά το νεαρό της ηλικίας της, «κουβάλησε» τα Χανιά στο δύσκολο έργο της παραμονής. Πλέον αφού έδειξε ότι μπορεί μέχρι και να ηγηθεί σε μία μικρότερης βέβαια δυναμικής και μπάτζετ ομάδας, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας της για την Αθήνα και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQF24.

Ένα σωματείο που εξακολουθεί να εξάγει «δικά του» παιδιά, μπορεί να αναγνωρίσει και με το παραπάνω την αξία της 18χρονης αθλήτριας και να επενδύσει στο πρότζεκτ αυτό. Η διεθνής με τις μικρές εθνικές κατηγορίες Χανιώτισσα (χάλκινη με την Εθνική νεανίδων πέρυσι το καλοκαίρι στη Μανίσα και ασημένια στο Παγκόσμιο της Λάρισας το 2022) που αγωνίζεται από τον αριστερή πλευρά (4-5), θα έχει την ευκαιρία σε ένα περιβάλλον που έχουν την τεχνογνωσία και δίνουν τόπο στα νιάτα, να εξελιχθεί.

Ο χρόνος θα δείξει ποιο είναι το ταβάνι της Άσπας Φουράκη. Αναμφίβολα πάντως πρόκειται για ένα ατόφιο ταλέντο, μία νεαρή αθλήτρια που έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις προκλήσεις.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA