Νίκος Καρακάσης: Παραμένει το βαρύ «πυροβολικό» του Π. Φαλήρου λόγω… κλίματος και Βαμβακάρη

Ο Νίκος Καρακάσης συμφώνησε να παραμείνει στο Παλαιό Φάληρο και την ερχόμενη σεζόν, εξηγώντας στο #AQF24 τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση αυτή.

by Μάνος Φυρογένης

Αναμφίβολα το Παλαιό Φάληρο της περασμένης περιόδου αποτέλεσε την ομάδα-αποκάλυψη. Στο Ρέστειο κολυμβητήριο για αλλού ξεκίνησαν και αλλού κόντεψαν να τραβήξουν. Τα αποτελέσματα και οι πορείες δεν αποτέλεσαν αυτοσκοπός της ομάδας παρόλα αυτά η ανθεκτικότητα που παρουσίασε μέσα στο νερό το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη και ο εξαιρετικός πρώτος γύρος που πραγματοποίησε, λίγο έλειψε να αποδειχθούν αρκετά ώστε το Π. Φάληρο να πλασαριστεί στις πρώτες οκτώ ομάδες της πρώτης φάσης και να συμμετάσχει στο γκρουπ των ισχυρών. Γεγονός που αποτελούσε όνειρο απατηλό στις αρχές της περιόδου.

Κάποιες φορές όμως οι εμφανίσεις της ίδιας της ομάδας σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σου έστω κι αν ο ίδιος ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός προσπαθούσε διαρκώς να σημειώσει και να τονίσει πως σκοπός ήταν η παραμονή και όχι η είσοδος στα playoffs. Τελικώς αυτή σώθηκε στο… νήμα, για την «μάχη» της παραμονής ούτε λόγος. Το Παλαιό Φάληρο δεν μπήκε καν σε διαδικασία να μπλέξει σε περιπέτειες, αποσπώντας θετικότατα σχόλια από κόσμο και κοσμάκη του χώρου για τη δουλειά που γινόταν στο Φάληρο.

Συμπαγής άμυνα, με το μυαλό πρώτα εκεί και προσπάθεια εκμετάλλευσης των επιθετικών ατού στο έπακρο. Η τριπλέτα Καρακάση, Ογκουζτσάν και Πάβιτσιτς ήταν συχνά πυκνά εκείνη που… ξελάσπωνε το Παλαιό Φάληρο, εκείνη που μεγάλωνε τα όνειρα, τους έδινε σχήμα και μορφή. Συνεπώς και αφότου εξασφαλίστηκε η παραμονή του Κώστα Βαμβακάρη στο τιμόνι της ομάδας και την ερχόμενη περίοδο για να συνεχίσει στο έργο του, το βάρος από πλευράς διοίκησης έπεσε στη διατήρηση του… κανονιού Καρακάση.

Ο έμπειρος περιφερειακός που κοντεύει τα 30, προϊόν των ακαδημιών του Πανιωνίου συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας και θα παραμείνει κάτοικος Π. Φαλήρου και την ερχόμενη περίοδο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του #AQF24.

Ένας παίκτης απρόβλεπτος, με τσαγανό και εκτελεστική δεινότητα, η οποία ανέκαθεν τον ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ένα φαρμακερό δεξί σουτ.

Ο Καρακάσης μάλιστα εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση αυτή.

«Το γεγονός ότι η διοίκηση κράτησε τον Κώστα Βαμβακάρη στο τιμόνι και η εκτίμηση που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, σίγουρα με βοήθησε ώστε να ανανεώσω. Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η τυπικότητα της διοίκησης και το προέδρου στα συμφωνηθέντα. Γεγονός πολύ σημαντικό και δυστυχώς όχι δεδομένο στο άθλημά μας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA