Επένδυση με πρωταγωνιστή έναν Έλληνα!

by Aquafeed 24

Στα χέρια της Azc Moscow κατέληξε μια εκ των πολλών Wild Card που δόθηκαν φέτος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, για την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, ως αποτέλεσμα της επέκτασης του αριθμού των ομάδων.

Η ολλανδική ομάδα πήρε την απόφαση να αλλάξει επίπεδο, με την είσοδο του χορηγού που της έδωσε και το νέο της όνομα, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο με την παρουσία του Ανδρέα Μιράλη, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση.

Η επένδυση δεν είναι αμελητέα, ωστόσο γίνεται με σύνεση, καθώς υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο και δεν επιθυμούν η προσπάθεια να είναι πυροτέχνημα.

Φέτος, πέραν του διεθνή περιφερειακού η Asc Moscow θα έχει στις τάξεις της πέντε Σέρβους παίκτες, οι δύο από αυτούς αγωνίστηκαν στον Ερυθρό Αστέρα πέρυσι, ενώ εκεί θα παίξει και ο Πέταν Ιβόσεβιτς, ο οποίος είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τους Σέρβους πριν από μερικά χρόνια. Παράλληλα, στη θέση του φουνταριστού θα αγωνιστεί ο Ιταλός, Jacopo Mandolini , που πανηγύρισε το Λεν Τρόφι με την Ποζίλιπο.

Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, προπονητής είναι ο άνθρωπους που πέρυσι ήταν βοηθός στον Ερυθρό Αστέρα, ο Νεμάνια Σταβάνοβιτς, καθώς και ο Ron van der Wild, ο οποίος σχετίζεται άμεσα με την χορηγό εταιρεία της ομάδας.

Η ομάδα, σύμφωνα με όσα μας ενημέρωσε ο Ανδρέας Μιράλης αγόρασε τη Wild Card για τα επόμενα δύο έτη και σκοπός της είναι να την ανανεώσει για τα επόμενα πέντε. Οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να κάνουν σταθερά βήματα και να ενισχύουν το ρόστερ χρόνο με το χρόνο. Το κολυμβητήριο είναι ιδιόκτητο το οποίο αγόρασε ο χορηγός και η ομάδα κάνει διπλές προπονήσεις με κύριο στόχο την κατάκτηση του ολλανδικού νταμπλ, αλλά και την ανταγωνιστική παρουσία με ομάδες όπως η Νις και η Στεάουα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το επίπεδο της διοργάνωσης δεν είναι άγνωστο στους υπευθύνους της Azc Moscow, αλλά υπάρχει διάθεση να γίνει επένδυση χρόνου και χρημάτων, τηρουμένων πάντα συγκεκριμένων αναλογιών.

Όσον αφορά την επιστροφή στην πατρίδα για τον Ανδρέα Μιράλη, αυτό έγκειται στο γεγονός ότι η ολλανδική ομάδα θα πραγματοποιήσει επί ελληνικού εδάφους δύο φιλικά με το Π.Φάληρο, τρία με τον Εθνικό Πειραιώς και δύο με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας παίκτης θέλησε μέσω του Aquafeed24.com να ευχαριστήσει προσωπικά τους προπονητές των τριών αυτών ομάδων, τον Νίκο Μαμούρη, τον Φάνη Κουντουδιό και τον Θοδωρή Βλάχο για την άμεση ανταπόκριση και την επικείμενη φιλοξενία.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA