«Αρπαγή» Μερκούλοφ από τη Φερεντσβάρος!

by Aquafeed 24

Η διεθνής αποκλειστικότητα της μεταγραφής του Ντένες Βάργκα στην Προ Ρέκο, θέμα το οποίο αποκάλυψε το Aquafeed24, έχει αρχίσει να κάνει το γύρο της Ευρώπης και επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Η Φερεντσβάρος χάνει τον κορυφαίο παίκτη και αρχηγό της, ο οποίος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Ιταλίας του Γκάμπι Ερνάντεζ, ενώ οι Μαγυάροι προσπαθούν να… ρεφάρουν.

Άμεσα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2019 κινήθηκε για την απόκτηση του κορυφαίου Ρώσου σκόρερ, Ντάνι Μερκούλοφ, ο οποίος το 2018 αποκτήθηκε από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου.

Η προσφορά των Ούγγρων στον Ρώσο διεθνή ήταν εξαιρετικά μεγαλύτερη από εκείνη της Γιούγκ, όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές και ο 24χρονος Μερκούλοφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λογίζεται ως αθλητής της Φερεντσβάρος από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως προαναφέραμε, διότι στις τελευταίες μεγάλες μεταγραφές που διαρρέουν, ομάδες με τεράστια οικονομική δυνατότητα μπαίνουν «σφήνα» και αλλάζουν τα δεδομένα. Μείνετε συντονισμένοι #aquafeed24

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA