Ντύνει με «χρυσάφι» τον Ντένες Βάργκα η Προ Ρέκο! (VID)

by Aquafeed 24

Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ προετοιμάζουν το έδαφος για μετά το καλοκαίρι και έτσι ήδη έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί μεταγραφικές κινήσεις που προκαλούν ή θα προκαλέσουν αίσθηση.

Το Aquafeed24 σας γνωστοποίησε ότι η Νόβι Μπέογκραντ κινείται για την απόκτηση του Ντούσαν Μάντιτς και του Νίκολα Γιάκσιτς, ενώ έχει προσφέρει πολύ υψηλό συμβόλαιο στον Αλεξάντερ Ίβοβιτς της Προ Ρέκο, ωστόσο οι Ιταλοί θέλουν να διατηρήσουν τον κορυφαίο αμυντικό και σκόρερ στο ρόστερ τους, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του ιδίου, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση ενδέχεται να προκαλέσει «ντόμινο» για περίπτωση Έλληνα αθλητή που εμπλέκεται στο σενάριο. Έτσι κι αλλιώς, αρκετοί Έλληνες θα αγωνίζονται στο εξωτερικό και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Το μεγάλο θέμα, ωστόσο, που θα αποτελέσει τη σπουδαιότερη μεταγραφή του καλοκαιριού και το Aquafeed24 φέρνει το φως της δημοσιότητας σε όλη την κοινότητα της υδατοσφαίρισης είναι η πρόθεση της Προ Ρέκο να κάνει δικό της τον παγκόσμιο αστέρα, Ντένες Βάργκα.

Η ιταλική ομάδα προσφέρει γη και ύδωρ στον αρχηγό της εθνικής Ουγγαρίας και της Φερεντσβάρος και η πληροφόρηση του Aquafeed24 είναι ότι κατά 99% η μεταγραφή αυτή θα τελεσφορήσει και θα δυναμώσει σε… αδιανόητο βαθμό την Προ Ρέκο. Αυτή τη στιγμή που γράφεται η συγκεκριμένη έρευνα, το θέμα υφίσταται και η πλουσιότερη ομάδα της Ευρώπης το δουλεύει για να το ολοκληρώσει, ενώ δεν διαφαίνεται, αυτή τη στιγμή, ότι η Φερεντσβάρος μπορεί να «ματσάρει» την εν λόγω προσφορά των Ιταλών.

Ο Βάργκα είναι μετουσίωση του θεαματικού παιχνιδιού και ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, το παλμαρέ του τα περιγράφει όλα και τα στιγμιότυπα του στο youtube σε μαγεύουν. Με τη συγκεκριμένη κίνηση, εφόσον ολοκληρωθεί, η Προ Ρέκο προσθέτει στο ρόστερ της τον μεγαλύτερο αρτίστα της υδατοσφαίρισης και βάζει (και αυτή) πλώρη για την κατάκτηση του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη διασυλλογική του καριέρα ο «Ντούμι» έχει αγωνιστεί σε Βάσας, Πριμόριε Ριέκα, Σόλνοκ και Φερεντσβάρος, είναι χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης και έχει αποκτήσει όλα τα ατομικά βραβεία που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Φυσικά, τα μεταγραφικά θέματα δεν τελειώνουν εδώ, ωστόσο έχουμε επιλέξει να αναφερόμαστε σε όσα περνούν ευδιάκριτα το όριο της φημολογίας και των ευσεβών πόθων και αυτή η κόκκινη γραμμή, μας δίνει και πληροφορίες όπως αυτή με τον Ντένες Βάργκα και την Προ Ρέκο.

Αυτά που θα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες, με ευκολία χαρακτηρίζονται… μεταγραφικός πυρετός! Stay tuned #aquafeed24 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA