Καλλιτεχνική κολύμβηση: Κίνηση Fair Play από τη Διοίκηση της Ροής

by Aquafeed 24

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Ροής αποφάσισε να μην επιτρέπει από εδώ και στο εξής μεταγραφές αθλητριών στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στις κατηγορίες Α’, Β’ και Γ’.

Η συγκεκριμένη ενέργεια χαρακτηρίζεται ως fair play και είναι απόρροια της συμμετοχής της προέδρου του συλλόγου, Δέσποινας Καράμπελα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ.

Η κ. Καράμπελα είναι ειδική γραμματέας της ΚΟΕ μετά τη συγκρότηση του νέου  Δ.Σ από τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, ενώ έχει τοποθετηθεί επίσης στην επιτροπή καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Με αυτόν τον τρόπο η Δέσποινα Καράμπελα και ο σύλλογος που υπηρετεί από τη θέση της προέδρου μένει μακριά από παρασκήνια, διευκολύνσεις και οτιδήποτε άλλο δεν προάγει την έννοια του ευ αγωνίζεθαι στο άθλημα. Χαιρετίζουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η ανακοίνωση της Ροής:

«Αγαπητοί φίλοι, έπειτα από απόφαση που έλαβε το ΔΣ του συλλόγου μας, δεν θα γίνονται δεκτές μεταγραφές αθλητριών για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης κατηγοριών Α , Β και Γ κατηγορίας από άλλους συλλόγους προς την ΡΟΗ. Η ως άνω απόφαση αφορά μόνο στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης κατηγοριών Α, Β και Γ και μόνο για όσο διάσημα η πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας ,κ. Καραμπελα Δέσποινα , είναι μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA