Απτόητο το Περιστέρι που παραμένει στη 2η θέση της Α1!

by Aquafeed 24

Η συνεισφορά της φετινής ομάδας του ΓΣ Περιστερίου στο να έχουμε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς οι παίκτες του Κώστα Λούδη παραμένουν στη 2η θέση της Α1 ανδρών ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Ο ΓΣΠ πέρασε από την έδρα του Βόλου το Σάββατο με σκορ 12-4, πιάνοντας ρυθμό από το δεύτερο οκτάλεπτο και έπειτα, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πολύπειρος Διονύσης Καρούντζος, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα.

Το Περιστέρι που δεν κρύβει ότι έχει μεγάλα όνειρα για τη φετινή και συνάμα ιδιαίτερη σεζόν, έχει συγκομιδή 16 βαθμών και παραμένει μόνο του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, ο Βόλος του Δημήτρη Μπλάνα που θα βρίσκεται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

ΟΥΚ Βόλου – ΓΣ Περιστερίου 4-12 (2-2, 1-6, 1-3, 0-1)

ΟΥΚ Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπόμπος 1

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA