Έκλεισε με το απόλυτο των νικών και… περιμένει η Εθνική!

by Aquafeed 24

Απόλυτα επιτυχημένος ήταν ο αγωνιστικός κύκλος της Εθνικής ομάδας γυναικών στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της «γαλανόλευκης» παρουσίας στα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου με ανανεωμένη σύνθεση ταξίδεψε στην ουγγρική πρωτεύουσα με κύριο στόχο τη νίκη στην επίσημη αναμέτρηση με την Ολλανδία, την οποία και κατέκτησε, ενώ η Ελλάδα πήρε επίσης δύο σημαντικές νίκες γοήτρου κόντρα σε Ρωσία και Ουγγαρία.

Στον τελευταίο της αγώνα το Σάββατο, η Εθνική ομάδα επικράτησε 17-12 της πανεπιστημιακής ομάδας της Ουγγαρίας, απέδειξε ότι είναι εδώ και ότι έχει μέλλον, ενώ προστέθηκαν στις υπηρεσίες του έμπειρου τεχνικού πολύ νεαρές αθλήτριες.

MVP της αναμέτρησης ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία σκόραρε πέντε τέρματα, ενώ από τέσσερα σκόραραν η Έλενα Ξενάκη και η Βάσω Πλευρίτου. Παρόλο που ήταν μια φιλική αναμέτρηση, ο πίνακας γέμισε από ποινές καθώς οι Μαγυάρες έπαιξαν αρκετά επιθετικά. Το τέρμα της Εθνικής ομάδας υπερασπίστηκε η Ελένη Σωτηρέλη, ενώ στη σύνθεση της ομάδας για πρώτη φορά στο τουρνουά βρέθηκαν οι νεαρές Κανετίδου και Φουντωτού.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, η Εθνική είχε χάσει τις δύο φουνταριστές της, Ξενάκη και Μυριοκεφαλιτάκη με κόκκινη κάρτα.

Πλέον, αυτό που περιμένει η Ελλάδα είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ρωσία-Ολλανδία, όπου σε περίπτωση ήττας της ομάδας του Ευάγγελου Δουδέση, τότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίνεται στο Super Final.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA