Απόλλων Σμύρνης: Βολιδοσκοπεί τον Χάρη Ρομπόπουλο η «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

by Aquafeed 24

Απόλυτα έτοιμο και με υψηλούς στόχους θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος θα βαδίσει εκ νέου στη συνταγή της επιτυχίας με οδηγό τον Νίκο Δεληγιάννη, προκειμένου η ομάδα να πετύχου τους στόχους που θα θέσει και να συνεχίσει την υπέροχη παράδοση των τελευταίων ετών.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παρουσιαστεί ξανά ισχυρός, με μικρές αλλαγές στο ρόστερ του, εξαιτίας ορισμένων αποχωρήσεων, ενώ θα ενισχυθεί όπου υπάρχει ανάγκη και σε αυτό το πλαίσιο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να φέρει στο «Σεράφειο» έναν αθλητή που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μια θέσεις.

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης έχει μπει ο Χάρης Ρομπόπουλος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού και μένει να αποδειχθεί εάν ο Απόλλωνας είναι η επόμενη σελίδα της καριέρας του. Πάντοτε τίμιος, πάντοτε χρήσιμος, ο Ρομπόπουλος μπορεί να προσφέρει τόσο στην άμυνα φουνταριστού, όσο και στα 2μ. της επίθεσης και αξιοποιεί εξαιρετικά τη δύναμη και την τεχνική του κατάρτιση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρομπόπουλος έχει τεράστιες διακρίσεις με την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής κόσμου και πρωταθλητής Ευρώπης πριν από λίγα χρόνια.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA