Δυνατά στο κόλπο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

by Aquafeed 24

Στο κόλπο των Πλέι Οφ παρέμεινε με πολλές ελπίδες ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα του με αντίπαλο τα Χανιά.

Οι παίκτες του Γιάννη Κατρουζανάκη είχαν την υπεροχή τόσο στο ξεκίνημα και σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ όταν τα Χανιά του Ηλία Μαχαίρα έκαναν μίνι αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο, έδειξαν σοβαρότητα και διεύρυναν ξανά τη διαφορά.

Απόλλωνας – Χανιά 9-7

Παρόλα αυτά, στα εναπομείναντα λεπτά ο ΝΟΧ δεν παράτησε τον αγώνα και μείωσε σε 9-7, οπότε όλα θα μπορούσαν να γίνουν, ειδικότερα εάν τα Χανιά ήταν πιο εύστοχα στην τελική προσπάθεια στον παίκτη παραπάνω.

Ο Απόλλωνας έφτασε τους 28 βαθμούς όσους και ο Υδραϊκός με τον οποίο ισοβαθμεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Απόλλωνα δεν είχε στον πάγκο τον προπονητή του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που είναι άρρωστος, ενώ και ο βοηθός προπονητής Ιντζές ήταν τιμωρημένος. Έτσι, με τους παίκτες στον πάγκο κάθισε μόνο ο έφορος Ζάχος Αφρουδάκης. Αλλά και από τον ΝΟ Χανίων έλειπε ο τιμωρημένος πρώτος προπονητής Ηλίας Μαχαίρας και στον πάγκο ήταν ο βοηθός Μανούσος Βιζυράκης.

Με τραυματισμό στον ώμο αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι ο Κατσουλάκης του ΝΟ Χανίων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-7

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 1-3, 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 2, Παπάκος, 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Ρέππας, Γαννουρής.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Παπαδόπουλος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Χάλαρης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κραβαρίτης

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA