Με ανακοίνωση του ο ΝΟ Βουλιαγμένης πήρε θέση για το άσχημο γεγονός που έγινε στο πρωτάθλημα Νεανίδων, όπου αθλήτρια του ΝΟΒ σημείωσε εσκεμμένα αυτογκόλ, ενώ γνωστοποίησε ότι τόσο η Κική Λιόση, όσο και η Άντυ Μελιδώνη για λόγους ευθιξίας έχουν υποβάλει την παραίτησή τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ατυχής ενέργεια της αθλήτριας μας στον αγώνα του πρωταθλήματος νεανίδων μεταξύ της ομάδας μας και του Ολυμπιακού ΣΦΠ, όπως διαπιστώσαμε, έγινε κατόπιν προτροπής της προπονήτριας της ομάδας Κικής Λιόση, που βρέθηκε σε κατάσταση σύγχυσης και έκανε λανθασμένη εκτίμηση.

Ήδη, για λόγους ευθιξίας, η προπονήτρια μας, μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου 30 Ιουνίου  υπέβαλε την παραίτησή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Επίσης την παραίτησή της υπέβαλε μετά τη λήξη των αγώνων του πρωταθλήματος και η βοηθός προπονήτριας Αντιόπη Μελιδώνη.

Σημειώνεται ότι η ατυχής ενέργεια της αθλήτρια μας λίγα δευτερόλεπτα  μόλις πριν από τη λήξη του αγώνα δεν είχε αγωνιστική συνέπεια σε βάρος άλλης ομάδας και υπέρ του Ν.Ο.Β.,  δεδομένου ότι στη χρονική αυτή στιγμή ήδη η ομάδα μας είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή της  στην τετράδα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη μη ύπαρξη αγωνιστικής συνέπειας, ο Ν.Ο.Β.,  που τηρεί πάντοτε απαρέγκλιτα τους κανονισμούς διεξαγωγής αγώνων και τους κανόνες που διέπουν τον αθλητισμό, δεν μπορεί να είναι σύμφωνος με τέτοιες ενέργειες και τις αποδοκιμάζει».

Facebook Comments