Ανώτερη Ματαρό λύγισε τον Εθνικό Πειραιά GoldForce!

by Γιώργος Χρήστου

Ο Εθνικός Πειραιά Goldforce πάλεψε αλλά η ανωτερότητα της Ματαρό ήταν φανερή με τις Ισπανίδες να επικρατούν με 13-4 για την 3η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου του LEN Champions League. Οι Ισπανίδες επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έκαναν το 3/3 στο όμιλο, ενώ ο Εθνικός παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Εθνικός Πειραιά Gold Force – Ματαρό 4-13

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ματαρό άνοιξε το σκορ στη πρώτη επίθεσης με δυνατό σουτ της Νόγκε από τη θέση 3, ενώ η Αβένιο διπλασίασε τα τέρματα για τις Ισπανίδες που ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι. Ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ της Ελένης Κανετίδου από τη περιφέρεια αλλά οι φιλοξενούμενες έκαναν το 3-1 με την Σέβενιχ από το δεύτερο δοκάρια σε παίκτρια παραπάνω, ενώ η Κέστελι – Νάγκι με τεχνικό σουτ από τη θέση ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στα τρία τέρματα (4-1) και η Εσπάρ σε κόντρα με λόμπα νίκησε την Ελένη Σωτηρέλη. Η Ματαρό πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στο τέλος του οκταλέπτου με την Μπερτράν σε κόντρα.

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αλλά οι Ισπανίδες συνέχισαν να σκοράρουν καθώς η Μορέλ έκανε το 7-1, ενώ η Αβένιο σε νέα κόντρα έκανε το 8-1. Οι φιλοξενούμενες πέτυχαν άλλα δύο τέρματα για το 10-1 με την Σέβενιχ από τη θέση του φουνταριστού και Κλαβέρια, ενώ ενδιάμεσα η Ελένη Σωτηρέλη απέκρουσε πέναλτι της Κέστελι – Νάγκι. Στην εκπνοή της περιόδου η Τέρνερ σε παίκτρια παραπάνω σκόραρε για τον Εθνικό.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός μείωσε σε 10-3 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ειρήνης Νίνου που κέρδισε η Άλκηστη Μπενέκου, ενώ η Τέρνερ με το δεύτερο της προσωπικό τέρμα έκανε το 10-4 σε παίκτρια παραπάνω μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Οι Ισπανίδες έκαναν το 12-4 με δύο τέρματα της Φαν Ντε Κραάτς. Στην τελευταία περίοδο η Φαν Ντε Κράατς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 2-2, 0-1

Εθνικός Πειραιά GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή, Τέρνερ 1, Κλαψιανού, Νίνου Ειρ., Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ., Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ι., Τορνάρου, Μαυρωτά Λ.

Ματαρό (Ντάνιελ Μπάγιαρτ): Τερέ, Μορέλ 1, Φαν Ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιχ 2, Κέστελι – Νάγκι 1, Καμπράι, Νόγκε 1, Αβένιο 2, Μπερτράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 1, Ααρτς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA