Αγώνα δρόμου έκανε ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson για να καλύψει το έδαφος που δημιουργήθηκε μετά το… μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο όμως δεν τα κατάφερε και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο Β’ Όμιλο του LEN Champions League από τη Μιλούζ στο Χαλάνδρι (12-15).

Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το… δώρο που δεν ήρθε από την Ουγγαρία (9-8 η Σαμπαντέλ την Ντουναϊσβάρος) δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την υπόθεση πρόκριση μιας και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson έμεινε στους 3 βαθμούς ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεμακραίνει. Η ίδια η ομάδα βέβαια του Πάνου Βέργου έχει δώσει το δικαίωμα για βαθμολογικά σενάρια μπρος σε μεγαθήρια του χώρου με τις εμφανίσεις της.

Το νωθρό ξεκίνημα ήταν αυτό που έθεσε από την αρχή τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson στα… σχοινιά με τις Γαλλίδες να κάνουν το 0-6 και την ελληνική ομάδα να βρίσκει πρώτη φορά δίχτυα στα 35” πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Ακόμα κι έτσι όμως, το ματς δεν το παράτησε.

Αρχικώς μείωσε στο μισό την απόσταση με το δεύτερο γκολ της Αλεξάνδρας Ασημάκη για το 5-8 πριν συνεχιστεί η αντεπίθεση η οποία είχε ως αποκορύφωμα το 9-10 στις αρχές της 4ης περιόδου.

Οι Γαλλίδες απάντησαν με δύο γρήγορα γκολ όμως οι Μέγκενς και Κούλχαας είχαν ξανά τη λύση για το 11-12, 4’12” πριν το φινάλε. Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson όμως δεν άντεξε από την υπερπροσπάθεια να επιστρέψει, με τη Μέγκενς να βρίσκει ξανά δίχτυα στα 10” πριν ακουστεί η κόρνα για το τελευταίο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 4-2, 3-2, 4-5

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 4, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Βασιλεία Καρυπίδου, Κούλχαας 3, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

ΜΙΛΟΥΖ (Λούκας Ερτιέ): Χέτζες, Νταλούιν 2, Μπατού 2, Μπουλούμπακτσι, Ζιλέτ 2, Τσιαπίνι 2, Αντρές, Ράσπο 1, Ζαν Μισέλ, Μενάκερμαν 1, Ραντοσάβλιεβιτς 2, Ντόλε 3.

Διαιτητές: Ντούτιλχ- Ντουμάς (Ολλανδία), Φόντορ (Ουγγαρία)