Τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν πραγματοποίησε πριν από λίγο ο ΑΝΟΓ, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη πέτυχαν αυτό που είχαν προοικονομήσει στην πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος στον Λαιμό.

Στην έδρα της, η Γλυφάδα σημείωσε τεράστια νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη με σκορ 5-4 και πλέον οι ημιτελικοί βρίσκονται στο 1-1, με τον ΑΝΟΓ να βρίσκεται τόσο κοντά στο όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό.

Το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει το ποια ομάδα θα βρει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1 κατηγορίας θα γίνει στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Κυριακή στις 18:00, εκεί όπου η Βουλιαγμένη του Κώστα Λούδη καλείται να κλείσει τις πληγές της, ώστε να επανέλθει στις μεγάλες εμφανίσεις, καθώς ο ΑΝΟΓ θα τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Δύο γκολ του Μάριου Χατζηγούλα στο δεύτερο ημίχρονο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Μάζη, η οποία παρότι δεν σκόραρε στο τελευταίο οκτάλεπτο, κατάφερε να μη δεχθεί άλλο τέρμα, πέραν του ενός δια χειρός Μάριου Καπότση. Στο τελευταίο λεπτό έσπασαν καρδιές, με τους παίκτες της Γλυφάδας να πανηγυρίζουν έντονα τη νίκη τους, με το άκουσμα της τελευταίας κόρνας.


STATS

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 0-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Φωτόπουλος, Παπανικολάου, Ρομπόπουλος, Παπαναστασίου 1, Παπούκας, Αλεξίου 1, Κατσαούνης, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 2, Σκουμπάκης 1, Μαντής, Γιαννόπουλος, Παπασηφάκης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης 2, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Πάτερος.