Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοίνωσαν επίσημα ότι νέος προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα είναι ο Κώστας Παυλίδης.

Αναλυτικά:

Μετά από μία πλούσια καριέρα ως αθλητής, ο Κώστας Παυλίδης ξεκίνησε την προπονητική πορεία του το 2014 στην ομάδα του Απόλλο, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια. Το 2016 ανέλαβε τον Ηρακλή και από το τα μέσα της σεζόν 2016-17 ανήκει στο δυναμικό του ΑΡΗ, στον οποίο έχει προσφέρει από αρκετά πόστα.

Διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Πόλο και προπονητής των Εφήβων του τμήματος Πόλο του συλλόγου μας, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν συνεργάτης του μέχρι πρότινος προπονητή, Μανώλη Γούναρη, στην ανδρική ομάδα.

Πλέον, αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΡΗ ως πρώτης προπονητής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

«Πρώτα η σκληρή δουλειά»

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρώτος προπονητής του ΑΡΗ, ο Κώστας Παυλίδης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι είναι ένα πόστο με μεγάλη ευθύνη και πως με τη σκληρή δουλειά που είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε, θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ ψηλά. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, από τη στιγμή που προσπαθούμε να συγκροτήσουμε το ρόστερ μας. Το πρώτο ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα να δεθεί όπως πρέπει και να δουλέψει ώστε να γίνεται καλύτερη όσο περνά ο χρόνος».