Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τη Μαρίλια Μιμιδη, η οποία θα αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με την αθλήτρια.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ: 

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαρίλια Μιμίδη.

Η Μαρίλια Μιμίδη αγωνίζεται στη θέση της περιφερειακού, έχει γεννηθεί το 1997, ενώ είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα το 2013 και ήταν μέλος της Εθνικής Νεανίδων το 2014 στη Μαδρίτη όπου κατέλαβε την 4η θέση. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στον ΑΝΟ Γλυφάδας αλλά και στις ΗΠΑ και το NCAA με το Long Beach University. Η νέα αθλήτρια του ΝΟΒ το 2017 εντάχθηκε στην Εθνική Ομάδα του Καναδά στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Μαρίλια Μιμίδη δήλωσε στο nov.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το νέο ξεκίνημα με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Κική Λιόση και να παίξω με παλιές αλλά και νέες συναθλήτριες φορώντας το σκουφάκι του Ν.Ο.Β. Ευχαριστώ τον Όμιλο για την ευκαιρία που μου δίνει να ξαναπαίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και ανυπομονώ να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Καλώς ήρθες στον ΝΟΒ, Μαρίλια!