Ανανέωσε με τον ΑΝΟΓ η Ίλσε Κούλχαας!

by Aquafeed 24

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος έχει αποδειχθεί… εξαιρετική για τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, η οποία έχει κάνει μια τρομερή πορεία έως τώρα και παραμένει αήττητη εντός συνόρων, ενώ έδειξε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα, κόντρα σε ιστορικούς και ισχυρούς αντιπάλους.

Οι άνθρωποι του ΑΝΟΓ, μελετούν, όπως είναι λογικό, για το μέλλον της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό έφθασαν σε μια άκρως σημαντική συμφωνία, για τον επόμενο χρόνο. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Γλυφάδας κατάφερε, βάσει των όσων γνωρίζει το #AQF24, να ανανεώσει με την Ίλσε Κούλχαας, η οποία θα συνεχίσει να φορά το σκουφάκι του ΑΝΟΓ τη σεζόν 2022-2023.

Η αγωνιστική παρουσία της Κούλχαας είναι καταλυτική για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου και η ίδια διανύει, ενδεχομένως, την καλύτερη σεζόν της καριέρας της, ενώ μην ξεχνάμε ότι αποτελεί διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας του Ευάγγελου Δουδέση.

Έτσι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία από πολύ νωρίς και ο ΑΝΟΓ πηγαίνει στη μεταγραφική περίοδο με ένα άγχος λιγότερο, αφού έχει επιτύχει μια από τις σημαντικότερες ανανεώσεις που θα μπορούσε στο ρόστερ του.

Την Ίλσε Κούλχαας πρωτογνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ πέρυσι επίσης αγωνίστηκε για τον ΝΟΒ, πριν ο ΑΝΟΓ την κάνει δικιά του το περυσινό καλοκαίρι.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA