Η νέα γενιά των Σέρβων παρουσιάζεται υπό… ελληνική παρουσία στη διαιτησία!

by Aquafeed 24

Στη Μπρατισλάβα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία για την 3η αγωνιστική του World League των ανδρών.

Αγωνιστικά, η εν λόγω αναμέτρηση δεν αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο το γεγονός ότι ο Ντέγιαν Σάβιτς έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό τη σύνθεση της ομάδας του, αυτό σίγουρα είναι κάτι που τραβά την προσοχή.

Πέντε παίκτες, μάλιστα, θα κάνουν ντεμπούτο για τη Χρυσή Ολυμπιονίκη και αυτοί είναι οι δύο τερματοφύλακες, Βλάντιμιρ Μίσοβιτς και Μίλαν Μπούλιαγιτς, καθώς και οι Άλεξα Νέσιτς, Βασίλιε Μαρτίνοβιτς και Βουκ Μιλόγιεβιτς.

Οι εκλεκτοί του Ντέγιαν Σάβιτς για την αναμέτρηση με την Σλοβακία:

Milan Bulajić (Partizan), Vladimir Mišović (Red Star), Radomir Drašović (New Belgrade), Petar Tomić (New Belgrade), Aleksa Nešić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Gavril Subotic (Red Star), Vasilije Martinovic (New Belgrade), Drasko Gogov (New Belgrade), Nikola Lukic (Radnicki), Djordje Vucinic (New Belgrade), Vuk Milojevic (Red Star).

Παράλληλα, ντεμπούτο σε αγώνα World League κάνει ο νεαρός Έλληνας διαιτητής, Κωνσταντίνος Βασιλείου, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση! 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA