Έντονη ήταν η Πέμπτη όσον αφορά το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, μετά τις δημοσιεύσεις ότι τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν στο άμεσο μέλλον και ότι όλα έχουν δρομολογηθεί.

Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά. Το Sportsonline.gr έκανε γνωστό δημόσια το ενδιαφέρον της οικογένειας Αργυρόπουλου (βασικών μετόχων και ιδιοκτητών της εταιρείας «Παπαδόπουλος Α.Ε»), ώστε να αναλάβει τις τύχες του τμήματος υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού».

Πάνω στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ που ανέδειξε το θέμα, να σημειωθεί ότι έχει υπάρξει όντως ένα ενδιαφέρον από τον Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο (Χωρίς να σχετίζεται η υπόλοιπη οικογένεια του από άποψη προσώπων), βασικό υποστηρικτή του Υδραϊκού και αθλητή της ομάδας με μεγάλη αγάπη για το άθλημα, ωστόσο πέραν από δύο επαφές δεν μπορεί να θεωρηθεί και δεν υπάρχει κάτι αποφασισμένο και δεδομένο.

Άλλωστε, το πρωτάθλημα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Υδραϊκού θα ολοκληρώσει ως έχει τις υποχρεώσεις της και έπειτα θα ανοίξει η όποια συζήτηση.

Παράλληλα, εάν δημιουργηθεί η συγκεκριμένη νέα σελίδα στο τμήμα του Παναθηναϊκού με υποστηρικτή τον κ. Αργυρόπουλο, τότε θα αφορά αποκλειστικά το ανδρικό τμήμα και ουχί τις «πράσινες» ακαδημίες που δουλεύουν, έτσι και αλλιώς, εξαιρετικά. Ωστόσο, πέραν από το ενδιαφέρον, η κατάσταση είναι ρευστή και σε καμία περίπτωση δεν έχει δρομολογηθεί κάτι.

Σε συλλόγους με τη δυναμική του Παναθηναϊκού, δημιουργούνται γρήγορα προσδοκίες, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένουμε. Επίσης, λεπτομέρειες όπως αλλαγές στα πρόσωπα είναι εξαιρετικά νωρίς για να έχουν συζητηθεί. Δεν είναι λογικό, τόσο άμεσα, να έχει εκπονηθεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για το τμήμα, καθώς ΕΑΝ αλλάξει κάτι είναι κοινή λογική ότι δεν θα γίνει για βραχυπρόθεσμα, αλλά για να χτιστεί κάτι δυνατό.

Θεωρείται, ακόμη, δεδομένο ότι στη Συνέντευξη Τύπου που θα θα δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις 3 Ιουνίου για την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, θα ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους, αλλά δεν αναμένεται να έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο το εν λόγω ενδιαφέρον για το τμήμα πόλο, οπότε δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην Α1 ανδρών και με προπονητή τον Νίκο Βενετόπουλο δημιούργησε το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας, απαρτιζόμενο από αθλητές ακόμη και 15 ετών, το οποίο είχε αρχίσει να αποδίδει πριν διακοπεί το πρωτάθλημα για τον κορωνοΐό. Καμία ομάδα δεν θα πέσει, μετά την απόφαση της ΚΟΕ, οπότε το «τριφύλλι» θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για όλα αυτά, αλλά προς το παρόν είναι καλύτερο να τηρήσουμε στάση αναμονής.

Πάντως, ένας δυνατός Παναθηναϊκός, υποστηριζόμενος από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά το πόλο, θα έφερνε αίγλη στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα μας.

Facebook Comments