Δυο σούπερ προσθήκες ανακοίνωσε επίσημα το νεοσύστατο σωματείο του Ολυμπιακού Αλίμου, καθώς στο ρόστερ της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών της επόμενης χρονιάς προστέθηκαν η Μαργαρίτα Μπιτσάκου και η Μαρία Λάζαρη.

Για τη μεταγραφή της Μπιτσάκου ενημερωθήκατε έγκαιρα από το Aquafeed24, με τη νεαρή φουνταριστό να αποτελεί μια εξαιρετική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Αλιμου, ο οποίος έχει λυμένα χέρια στη θέση της φουνταριστού, ενώ το ίδιο ισχύει για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς η Λάζαρη είναι από τις καλύτερες πορτιερε στην ηλικία της και από τις πιο σταθερές στην Α γυναικών, παρότι αρκετά νεαρή.

Η ανακοίνωση για τη Μπιτσάκου:

📢 Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας Μαργαρίτας Μπιτσάκου για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η νεαρή φουνταριστή, γεννημένη το 2002, αποτελεί την τρίτη παίκτρια που εντάσσεται στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας. Το ταλέντο της αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Αλίμου να ξεχωρίσει στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου διακρίθηκε με την παρουσία της αγωνιζόμενη στη ΝΕ Πατρών ενώ τη σεζόν 2020 – 2021αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς κατακτώντας την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου έχει αποτελέσει σημαντικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων με αποκορύφωμα τηνκατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2018.

Η ανακοίνωση για τη Λάζαρη:

📢 Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει την απόκτηση της Μαρίας Λάζαρη για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η 19χρονη τερματοφύλακας έρχεται στον Άλιμο με στόχο να συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε στην Α2 κατηγορία γυναικών την ερχόμενη σεζόν και να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα κρατήσει στον χρόνο.

Η Μαρία Λάζαρη διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια υπερασπιζόμενη τα γκολπόστ του Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα της να είναι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος υδατοσφαίρισης γυναικών τη σεζόν 2019 – 2020.

Η ταλαντούχα πορτιέρε έχει επίσης αξιοσημείωτη παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Facebook Comments