#ALLSTAR2017: Έγραψε ιστορία ο ΣΕΑΥ!

0

Την καλύτερη και πιο υποδειγματική διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης διοργάνωσε στις 3/6 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης.

Το 2ο All Star Game έγραψε ιστορία και πλέον αποτελεί θεσμό για το άθλημα, με τον ΣΕΑΥ να ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια.

Το Aquafeed24.com έζησε στο έπακρο όλη τη διοργάνωση και μπορεί με άνεση να πει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι ανάλογο στο ελληνικό πόλο. Ήταν μια πραγματική γιορτή, που τα είχε όλα και θεωρούμε ότι οι γεμάτες κερκίδες δεν ήταν κάτι τυχαίο. Περισσότερα από 1.000 άτομα παρακολούθησαν τους καλύτερους Έλληνες παίκτες να δίνουν ένα μοναδικό show εντός και εκτός νερού.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι όλα αυτά που είδε το φίλαθλο κοινό δεν τα έστησε κάποια εταιρεία, αλλά τα ίδια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΑΥ με τα χέρια τους, φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια με το βοήθεια επίσης μελών του Συνδέσμου και εθελοντών, φίλων του ΣΕΑΥ.

To «παρών» έδωσαν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης, του ΑΝΟΓ, του Ηλυσιακού, του Νηρέα Γέρακα, του Πανιωνίου, του Π.Φαλήρου, του ΓΣ Περιστερίου, της Καστέλλας, του Εθνικού και πολλών ακόμη ομάδων. Παράλληλα, στη διοργάνωση βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος στήριξε το All Star Game και τον ΣΕΑΥ, δίνοντας με μεγάλη χαρά χιλιάδες αυτόγραφα και φωτογραφίες, ενώ έδωσε την έναρξη του αγώνα και του διαγωνισμού.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες που σχηματίστηκαν και αποτελούνταν από αθλητές όσων έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 80′ και σε όσους έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 90′ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8.

Ομάδα 80’s – Ομάδα 90’s 8-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-2

Για την ομάδα των 90’s αγωνίστηκαν: Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Νικολαΐδης 4, Γενηδουνιάς 1, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 1, Παπαναστασίου, Σκουμπάκης, Χατζηγούλας, Καπότσης, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Γαβαλάς.

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Κώστας Λούδης και Δημήτρης Μάζης.

Για την ομάδα των 80’s έπαιξαν: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης, Αφρουδάκης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μπεριστιάνος 2, Κατσαούνης, Φλέγκας

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Φάνης Κουντουδιός και Πάνος Βέργος.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο ΣΕΑΥ τίμησε τέσσερις σπουδαίους υδατοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους πέρσι ή φέτος και που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα. Πρόκειται για τους Γιώργο Αφρουδάκη, Αντιγόνη Ρούμπεση, Γιώργο Ντόσκα και Αντώνη Βλοντάκη.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός με εμπόδια εντός νερού, εκεί όπου ορισμένοι νεαροί αθλητές κληρώθηκαν τυχαία να αγωνιστούν και επέλεξαν τον All Star που επιθυμούσαν να αγωνιστούν ως ζευγάρι. Αυτοί που «επελέγησαν» από τα μικρά παιδιά ήταν οι Χριστόδουλος Κολόμβος, Χρήστος Αφρουδάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Γιάννης Φουντούλης.

Μέρος των εσόδων του All Star Game θα διατεθεί στην Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας», όπως ήδη ανακοίνωσε ο ΣΕΑΥ.

Απολαύστε φωτογραφίες από την Ήβη Κασιμάτη, μόνο για το Aquafeed24.com