Ιωνικός: Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας στο προπονητικό επιτελείο!

by Aquafeed 24

Δυναμώνει τη σύνθεση του προπονητικού του επιτελείου ο Ιωνικός, καθώς η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την προσθήκη του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα στο team, με τον πρώην πλέον αθλητή να γίνεται συνεργάτης ανδρικής ομάδας στο πλευρό του Αρσένη Μαρούλη, όπως επίσης και προπονητής στις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση: 

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα. Συγκεκριμένα ο καταξιωμένος αθλητής και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την υδατοσφαίριση, εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου μας όπου σε συνεργασία με τον Αρσένη Μαρούλη θα καθοδηγήσουν τον Ιωνικό προπονητικά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης σαν αθλητής έχει στο παλμαρέ του συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει καταγράψει σημαντική πορεία στον χώρο τις υδατοσφαίρισης έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικός Πειραιά, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός, και ΝΟ Πατρών.

Αφενός με την ανανέωση του Αρσένη Μαρούλη, αφετέρου και με την προσθήκη του Παπαδόγκωνα η ομάδα μας κάνει ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσει να επενδύει τόσο στο κομμάτι των ακαδημιών, όσο και του αντρικού επιδιώκοντας να παρέχει στους αθλητές ένα σύγχρονο περιβάλλον με πτυχιούχους και καταξιωμένους προπονητές.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA