Ελληνική αυτοκτονία

by Aquafeed 24

Όχι, όχι, όχι…

Ένα σχεδόν σίγουρο μετάλλιο, αν θυμηθεί κανείς το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, κατέληξε σε τραγικό φινάλε και άδεια χέρια για την Εθνική Νεανίδων.

Η Ελλάδα παρότι καλύτερη και πιο παθιασμένη από την αρχή της αναμέτρησης, εν τέλει γυρνάει στην Αθήνα χωρίς το χάλκινο μετάλλιο, καθώς αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου ηττήθηκαν 9-8 από την Ουγγαρία του εμβληματικού, Τάμας Φάραγκο, ενώ αν είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό θα ανέβαιναν σίγουρα στο βάθρο.

Ακόμα και στο τέλος, όπου οι διεθνείς δεν σταμάτησαν να παλεύουν, χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες μπροστά, κυριολεκτικά, από την ουγγρική εστία που δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα να ισοφαρίσει το σκορ.

Μέχρι στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου η Εθνική Νεανίδων έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι, δείχνοντας τεράστια δίψα για το χάλκινο, ωστόσο το 6-3 που έγραψε με όμορφη λόμπα η Κανετίδου έμελλε να γίνει η αρχή του κακού, καθώς η «γαλανόλευκη» δέχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά 5 αναπάντητα τέρματα.

Με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη εκτός αγώνα, λόγω αποβολής με αντικατάσταση, η Ουγγαρία βρισκόταν μπροστά 8-6, με την εκ των κορυφαίων απόψε, Βασιλική Δούλη να μειώνει σε 8-7 και κάπου εκεί η Ελλάδα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε πολλές κλασικές ευκαιρίες, με τη Μούζναι να πετυχαίνει ένα περίεργο γκολ από την περιφέρεια και να δίνει ουσιαστικά το χάλκινο μετάλλιο στις Μαγυάρες, ενώ η Εθνική μείωσε στο τελικό 9-8 με σουτ της Κοντονή.

Παρά την πικρία της στιγμής, αυτή η Εθνική ομάδα έφτασε ψηλά και έχει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες για να κατακτήσει τις επόμενες κορυφές. Μόνο υπερηφάνεια και στήριξη στα κορίτσια της Ελλάδας.

4η θέση στην Ευρώπη είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, εφαλτήριο για το μέλλον!

ΕΛΛΑΔΑ: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Νίνου Π., Λούδη, Κανετίδου 2, Μαστρόκαλου, Νίνου Ε. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κοκκινάκη, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα.

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA