Α2 πόλο ανδρών: Σπουδαίο διπλό του Ηλυσιακού στην έδρα του ΟΦΗ

Με ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο, ο νεανικός Ηλυσιακός πέρασε από την πάντοτε απαιτητική έδρα του ΟΦΗ και συνεχίζει να... βλέπει τριάδα.

by Μάνος Φυρογένης

Κατέβηκε στην Κρήτη αποφασισμένος να πραγματοποιήσει αρχικά μία πειστική εμφάνιση και αυτό έπραξε. Ο Ηλυσιακός είχε πλουραλισμό στην επίθεση, προστάτεψε καλά τα καρέ του και πρόσθεσε όλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι του νοτίου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών (7-12 τελικό σκορ). Όλα αυτά σε μία αναμέτρηση με δύο Κύριους στους πάγκους (Φιτσανάκης, Πρίμπας) οι οποίοι είχαν δείξει και στο ματς του πρώτου γύρου την αμοιβαία εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Η πλάστιγγα έγειρε με ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο αφού το αρχικό 4-2 με το οποίο είχαν προηγηθεί οι Κρητικοί. έγινε 4-9 με επτά αναπάντητα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» που πετούσαν… φωτιές στο νερό. Δύο γκολ στο  διάστημα αυτό σημείωσε ο Κρανιάς και άλλα δύο ο Κουρούπης.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό να προστατεύει το προβάδισμά του και να ανεβαίνει στους 18 βαθμούς (19 έχει ο Ιωνικός μετά το διπλό του στην Καλαμάτα), παίρνοντας διαφορά ασφαλείας πλέον για τη συμμετοχή στα play offs.

ΟΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Φυτάλης, Πίσσας, Πακιουφάκης, Κωστόγλου, 2 Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 1, Λεονταράκης, Λουλακάκης, Ζουράρης 2, Παπαδάκης, Κλήμος 2, Αρώνης, Πατούνας, Κάπης

Ηλυσιακός (Πρίμπας): Πραγιάς, Χριστοφίδης 2, Κρανιάς 2, Κουρούπης 2, Γκιτσάκης 1, Λαμπρόπουλος, Ιβανίσεβιτς 2, Κάργας, Πασκάρου, Τασσόπουλος 1, Αποστολάκος 1, Παναγιώτι, Βασιλάκης, Σφηκάκης, Κοκόσης 1

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA