Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής: Πρώτη εμφάνιση ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ και επιστροφή στα γκολ για Μπιτσάκο!

Παρθενική συμμετοχή του συλλόγου σε επίπεδο ανδρών σε εθνική κατηγορία

by Κώστας Παππάς

Ιστορικό τριήμερο ήταν το προηγούμενο για τον Άλιμο ΝΑΣ, καθώς πραγματοποιήθηκε η παρθενική συμμετοχή της ομάδας πόλο ανδρών σε εθνικό πρωτάθλημα και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Το σύνολο του Νίκου Μπαμπάνα δεν συνάντησε καμία αντίσταση στο κολυμβητήριο της Πάτρας, καθώς με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε την πρόκριση για το F4 για το τριήμερο 26-28 Ιουλίου, με την άνοδο στην Β’ εθνική κατηγορία να αποτελεί πλέον ορατό και εφικτό στόχο.

Πρόκειται για μια περίοδο στην οποία «γράφεται» ιστορία στον Άλιμο, καθώς η ομάδα πόλο των ανδρών αποτελεί ένα νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου, που προσπαθεί να βαδίσει στα χνάρια της γυναικείας ομάδας, η οποία με υπομονετικά και σταθερά βήματα αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στην γυναικεία υδατοσφαίριση, έχοντας ήδη υπογράψει κάποιες πολύ σημαντικές αθλήτριες για τη νέα χρονιά, όπου θα αγωνιστεί εκ νέου στο LEN Champions League.

Στα όμορφα νέα του τριημέρου είναι φυσικά και η «σύνδεση» του legend Δημήτρη Μπιτσάκου με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και αρχηγός της ανδρικής ομάδας «έγραψε» τέσσερις φορές συνολικά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο σπουδαίο επίτευγμα του τμήματος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA