Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής ανδρών: Στο F4 η Αναγέννηση Λαμίας με «άστρο» Χριστόδουλου Κολόμβου!

by Κώστας Παππάς

Την πρόκρισή της στο F4 του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής πανηγυρίζει η Αναγέννηση Λαμίας, η οποία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β΄ Εθνική το τριήμερο 26-28 Ιουλίου.

Η ομάδα της περιφέρειας, που βρίσκεται μόλις στο δεύτερο χρόνο «ζωής» της, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Βέβαια, όλα αυτά γίνονται με τη συμβολή του ανθρώπου που κάθεται στον πάγκο της, του Χριστόδουλου Κολόμβου, ο οποίος δίνει όραμα και κίνητρο στους αθλητές της ομάδας, μαζί με τον Γιώργο Ευαγγελό.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο παρουσιάστηκε από την ομάδα στις 15 Ιουνίου και, αν μη τι άλλο, έδειξε ότι αποτελεί έναν ανερχόμενο προπονητή του χώρου, παρόλο που ο ίδιος βρίσκεται στους πάγκους μόλις έναν χρόνο με τον ίδιο να φιλοδοξεί να καθιερώσει την Αναγέννηση Λαμίας στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την ιστορική πρόκριση στο F4:

Η ομάδα Κολόμβου – Ευαγγελού, Αναγέννηση Λαμίας, στο Final 4 του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Λαμίας τη φάση των προκριματικών του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα της Λαμίας διανύοντας μόλις τον δεύτερο χρόνο ζωής του τμήματος της υδατοσφαίρισης βάζει γερές βάσεις και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί 26 με 28 Ιουλίου.

Συνοδοιπόρος σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Ολυμπιονίκης στο Τόκυο, Χριστόδουλος Κολόμβος ο οποίος παρουσιάστηκε στο κοινό της Λαμίας στις 15 Ιουνίου μαζί με τους αθλητές του.
Η διοίκηση της Αναγέννησης θα ήθελε να τον ευχαριστήσει λέγοντας :
“Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας για όλη την προσπάθεια που κάνουν όλον αυτόν τον καιρό για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας.
Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στο σωματείο μας ένα τόσο μεγάλο αθλητή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Χριστόδουλος είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από μια επαρχιακή πόλη και γνωρίζει πολύ καλά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που βρίσκονται μακρυά από την πρωτεύουσα. Είναι ενα πρότυπο αθλητή καθώς επιλέγει να βρεθεί στον πάγκο μιας επαρχιακής ομάδας με μόλις ένα χρόνο πορείας ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ξεκινήσει σε μια μεγάλη ομάδα με διαφορετικές συνθήκες. Αυτό δείχνει την αγάπη του για το άθλημα.
Χριστόδουλε σε ευχαριστούμε από καρδιάς.”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA