Προ Ρέκο: Απόλυτη στήριξη Ντι Φούλβιο στη δύσκολη στιγμή του συλλόγου!

«Πιστός» στην ιταλική ομάδα παρά την αποχώρηση Βόλπι ο παικταράς Ντι Φούλβιο!

by Κώστας Παππάς

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς» λένε και αυτό φαίνεται ότι ασπάζεται στο έπακρο ο Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο με την απόφασή του να παραμείνει στην Προ Ρέκο και τη νέα χρονιά. Η ιταλική υπερδύναμη στον χώρο της υδατοσφαίρισης δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της, καθώς η αποχώρηση του Γκαμπριέλε Βόλπι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ομάδας, με το τοπίο γύρω από το μέλλον της να παραμένει θολό. Στο πλαίσιο αυτό, ο σπουδαίος πολίστας και βασικό στέλεχος της Settebello, κατέστησε σαφές ότι θα παραμείνει μέλος της Προ Ρέκο ως ένδειξη αναγνώρισης για ό,τι έχει προσφέρει η ομάδα στον ίδιο.

Η Ρέκο του Κώστα Κάκαρη βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότη που θα οδηγήσει την ομάδα στην «επόμενη μέρα», ενώ αξίζει να αναφερθεί πως όλοι οι παίκτες της ομάδας δεσμεύονται με συμβόλαιο εκτός από τον Νίκολας Πρεσούτι, ο οποίος, παρά το ενδιαφέρον της Τριέστε, δήλωσε ότι θα περιμένει να δει τις επόμενες κινήσεις της τωρινής του ομάδας πριν πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Επίσης, επειδή δεν υπάρχει… αγορά: οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι – που μπορούν να προσφέρουν υψηλότερους μισθούς από άλλες ιταλικές ομάδες – έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και θα ήταν δύσκολο για τους παίκτες της Ρέκο να βρουν ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό τέλη Ιουλίου. Η αποχώρηση από την Προ Ρέκο για να δεχτούν την προσφορά κάποιου ιταλικού συλλόγου, από την άλλη πλευρά, σημαίνει αυτόματα και αποδοχή χαμηλότερου μισθού και ενός project με μειωμένη δυναμική και φιλοδοξία.

Προς το παρόν, ο Ντι Φούλβιο είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς, όπως δήλωσε, έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ομάδας, Μαουρίτσιο Φελούγκο, για τη διευθέτηση των θεμάτων που απασχολούν τους 11 φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA