Νέα εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ η Έλενα Ξενάκη!

by Aquafeed 24

Με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, στα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών πρέπει να συγκαταλέγεται ένας εκπρόσωπος των αθλητών, με δικαίωμα ψήφου.

Όσον αφορά την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, νέα εκπρόσωπος των αθλητών και ουσιαστικά η «φωνή» των αθλητών του Υγρού Στίβου στο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών υδατοσφαίρισης, καθώς και του Ολυμπιακού, Έλενα Ξενάκη.

Η Έλενα Ξενάκη είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, επομένως έχει δικαίωμα να μπει στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ αναπληρωματικός εκπρόσωπος θα είναι ο Νίκος Αλβέρτης (Επίσης εκλεγμένος στο ΔΣ του ΣΕΑΥ).

Υπενθυμίζεται, ότι η υδατοσφαίριση είναι το μοναδικό άθλημα του Υγρού Στίβου με επίσημο φορέα αθλητών, επομένως ο εκπρόσωπος στο ΔΣ της ΚΟΕ θα μπορούσε να είναι μόνον από τον ΣΕΑΥ.

Μέχρι πρότινος, εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ ήταν η σπουδαία, Κέλλυ Αραούζου, η οποία ωστόσο ήταν απαραίτητο να αντικατασταθεί καθώς δεν είναι πια εν ενεργεία αθλήτρια και ο νέος αθλητικός νόμος είναι σαφής ως προς αυτό.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA