Σύρος: στη λίστα FINA World Series το “Hellas Beetles cup”!

by Aquafeed 24

Σημαντική διάκριση για το διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Beetles Cup”, το οποίο συμπεριλήφθηκε για το 2018 στη λίστα των FINA World Series, δηλαδή της κορυφαίας σειράς αγώνων του κόσμου, που διεξάγονται υπό την αιγίδα της διεθνούς συνομοσπονδίας.

Το “Hellas Beetles Cup” διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο στη Σύρο, από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και την ΚΟΕ, και σημείωσε μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Η Λίζα Σκοτ από τον Καναδά, που είναι πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής καλλιτεχνικής κολύμβησης της FINA, ήταν παρούσα στη Σύρο και, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το επίπεδο των αγώνων, πρότεινε την ένταξη του μίτινγκ στην κατηγορία FINA World Series, πρόταση που έγινε αποδεκτή.

Το 2ο “Hellas Beetles Artistic Swimming Cup”, όπως θα ονομάζεται πλέον, θα διεξαχθεί εκ νέου στη Σύρο, από 15 έως 17 Ιουνίου 2018. Η ένταξή του στη σειρά FINA World Series εγγυάται υψηλό επίπεδο συμμετοχών και φυσικά αποτελεί σημαντική αναβάθμιση, όπως επισημαίνει η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και διευθύντρια του μίτινγκ, Μαρία Θηβαίου: «Ήταν ένας στόχος μας που επιτεύχθηκε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Το μίτινγκ πλέον θα αναβαθμιστεί και θα αυξηθούν σημαντικά οι συμμετοχές σε αυτό, με παρουσίες ακόμα πιο σπουδαίων αθλητριών και ομάδων από όλον τον κόσμο», τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Πηγή:amna

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA