Ολοκληρώθηκαν σήμερα (5/11) οι πρώτες ημερίδες κολύμβησης για τον γκραν πρι των Χριστουγέννων, που θα διεξαχθεί στο Βόλο 9-10 Δεκεμβρίου, σε Χαλάνδρι και Σέρρες, με μεγαλη συμμετοχή.

Ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του ΑΡΗ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού πέτυχε δύο Πανελλήνια Ρεκόρ στα 100 και τα 200μ. πεταλούδα εφήβων. Ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε χρόνο 1.01.01 στα 100μ. πεταλούδα, ενώ στα 200μ. ολοκλήρωσε την κούρσα σε 2.13.49.

Αυτοί είναι οι πρώτοι χρονικά αγώνες της αγωνιστικής περιόδου και η συμμετοχή και στις δύο πόλεις ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ καταγράφηκαν και αρκετά καλοί χρόνοι για την εποχή. Στην Αττική πραγματοποιήθηκαν σημαντικές κούρσες, με τη συμμετοχή περίπου 450 αθλητών, όμως ανέφερε ο Εθνικός προπονητής κολύμβησης, Χρήστος Χούμας.

Όσο για τις Σέρρες, εκεί βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες και τόνισε πως: “Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική, ενώ οι αγώνες είχαν μεγάλη οργανωτική επιτυχία. Σημειώθηκαν αρκετά καλοί χρόνοι, με αποκορύφωμα τα δύο Πανελλήνια Ρεκόρ”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημερίδας του Χαλανδρίου ΕΔΩ