Υποστολή σημαίας για την Εκίπε Oριζόντε: Αποχαιρέτησε την Κλαούντια Μαρλέτα!

Συγκινητικό αντίο της ιταλικής ομάδας στη Μαρλέτα που έρχεται στην Ελλάδα!

by Κώστας Παππάς

Συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Εκίπε Οριζόντε για να αποχαιρετήσει μια αθλήτρια που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με τις επιτυχίες του συλλόγου. Ο λόγος για την εξαιρετική Κλαούντια Μαρλέτα, που ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα με έδρα την Κατάνια, ενδέχεται  να αλλάξει σελίδα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #Αquafeed24 είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα, εφόσον ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Θέλει να ταράξει τα νερά της Ευρώπης ξανά με την Κλαούντια Μαρλέτα!

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας αναφέρει: «Μεγαλώσαμε και ξεπεράσαμε μαζί φαινομενικά αξεπέραστα εμπόδια, μοιραστήκαμε και κερδίσαμε μαζί συναρπαστικές προκλήσεις. Είναι αδιανόητο να ξεχάσουμε πάνω από 10 χρόνια ιστορίας που ζήσαμε μαζί. Είναι απολύτως αδύνατο να σβήσουμε όλα όσα αντιμετωπίσαμε, χτίσαμε και κατακτήσαμε, παλεύοντας μαζί από την πρώτη στιγμή για τους ίδιους στόχους, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Πάντα θα είσαι μέρος της ιστορίας της Οριζόντε. Σύντομα θα ξεκινήσεις μία νέα ιστορία, φέρνοντας μαζί σου ένα κομμάτι της καρδιάς μας και ένα ανεξίτηλο κομμάτι της πόλης στην οποία γεννήθηκες και καθιέρωσες τον εαυτό σου ως αθλήτρια, όντας πρωταγωνίστρια στην εθνική ομάδα.

Σήμερα, σε αποχαιρετάμε με συγκίνηση, σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη ζωή σου και στην αρχή της νέας περιπέτειάς σου, αλλά είμαστε σίγουροι πως κάθε φορά που θα διαβάζεις τις αθλητικές σελίδες που γράψαμε παρέα, θα έρχονται χαρούμενες σκέψεις στο μυαλό σου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekipe Orizzonte (@ekipeorizzonte)

 

Αυτή ήταν η συγκινητική ανακοίνωση της πρώην- πλέον- ομάδας της αποδίδοντας φόρο τιμής σε μια παίχτρια που τίμησε για μια δεκαετία το σκουφάκι της Οριζόντε. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρλέτα έχει κατακτήσει δύο μετάλλια με την εθνική ομάδα της χώρας της, ένα χάλκινο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα επίσης χάλκινο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε – καλώς εχόντων των πραγμάτων – αυτήν την παγκοσμίου φήμης αθλήτρια και στις ελληνικές πισίνες και να κάνει μια – γιατί όχι – αντίστοιχη καριέρα και στη χώρα μας.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA