ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Θέλει να ταράξει τα νερά της Ευρώπης ξανά με την Κλαούντια Μαρλέτα!

Αδιανόητο μεταγραφικό ντεμαράζ για τον ΑΛΙΜΟ που πάει δυνατά και για πορεία στο Champions League!

by Aquafeed 24

Έχοντας ήδη σοκάρει την εγχώρια υδατοσφαίριση με τις μεταγραφικές κινήσεις του, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson διατηρεί το ίδιο τέμπο όσον αφορά την ενίσχυσή του και, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, θέλει να ενεργοποιήσει μια ακόμη σπουδαία προσθήκη που θα τον τοποθετήσει αυτόματα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, θέλει να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να φέρει τρίτη ξένη αθλήτρια στην ομάδα, έχοντας βάλει στο στόχαστρο την Κλαούντια Μαρλέτα! Στα 28 της χρόνια, η Ιταλίδα περιφερειακός ηγείται της «Σετερόσα» μαζί με τη Ρομπέρτα Μπιανκόνι, έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και σκοράρει σταθερά κατά ριπάς στις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Κλαούντια Μαρλέτα αγωνιζόταν επί χρόνια στην Οριζόντε Κατάνια και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson επιχειρεί το κόλπο γκρόσο που θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο επίπεδο, καθώς θα διαθέτει τρεις ξένες αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης: τη Μάουντ Μέγκενς, τη Νατάσα Ριμπάνσκα και την Κλαούντια Μαρλέτα, σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον εξαιρετικό υλικό, καθώς και τις έως τώρα γνωστές προσθήκες. Η Ιταλίδα περιφερειακός αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, όντας η βασική σκόρερ της εθνικής Ιταλίας και της Οριζόντε, πολύ καλή κολυμβήτρια που κυνηγάει τα γκολ στην κόντρα, δηλαδή μια μονάδα που δυναμώνει τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο LEN Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Βέργος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει στη φαρέτρα του ως νέα βέλη τις Ιωάννα Σταματοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νατάσα Ριμπάνσκα, Μαρία Πάτρα, Έλενα Ελληνιάδη, Μαρία Λάζαρη και, αν τελεσφορήσει, την Κλαούντια Μαρλέτα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA