Υδραϊκός: Δυναμώνει με το «φονικό» αριστερό του Μασμανίδη

Στην ελληνική πραγματικότητα επιστρέφει ο Οδυσσέας Μασμανίδης για λογαριασμό του Υδραϊκού.

by Μάνος Φυρογένης

Οι αποχωρήσεις φέρνουν αφίξεις και στον Υδραϊκό αυτές συνεχίζονται με αμείωτο και εντυπωσιακό ρυθμό. Οι νησιώτες τοπεθετούν ένα ένα τα κομμάτια του παζλ ως προς το ρόστερ της επόμενης περιόδου, ανακοινώνοντας ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και δεδομένα αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Νίκου Καραμάνη. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Μασμανίδη.

Ένα σπλάχνο του Ναυτικού Ομίλου της Βουλιαγμένης στις πολύ καλές φουρνιές του που ξεχώριζε στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Για την ακρίβεια δεν είχε αντίπαλο σε αυτά. Τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τους Νέους Άνδρες, δύο με τους Εφήβους και άλλες δύο με τους Παίδες, ο Οδυσσέας Μασμανίδης έχει εικόνες και εμπειρίες από πολύ μικρή ηλικία σε επίπεδο αντρών.

Το 2017 μεταξύ άλλων στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τους Νέους Άνδρες παρέα με τους Γαρδίκα, Παπαναστασίου, Τρούλο, Γκιουβέτση, Νικολαϊδη, Ζερδεβά, Καπετανάκη, Δελαγραμμάτικα, Σκουμπάκη και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο Μασμανίδης δοκίμασε και εκείνος με τη σειρά του την τύχη του στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική με το σκουφάκι της Καλιφόρνια, όπως και ο Παπανικολάου. Το 2016 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης επτάδας.

Η 8η θέση και η συμμετοχή στο Κύπελλο έχει ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων του Υδραϊκού που «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης μέρας ούτως ώστε να ανελιχθούν ακόμα υψηλότερα την επερχόμενη σεζόν. Έπεται συνέχεια στον Ναυτικό Όμιλο με το… θεριό Οδυσσέα αναμφίβολα να ισχυροποιεί τον Υδραϊκό.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA