Εθνική Γυναικών: Επίσκεψη Κυριάκου Γιαννόπουλου στο ΟΑΚΑ

Στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας γυναικών βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, έχοντας σύντομη ομιλία με τις αθλήτριες και την Αλεξία Καμμένου.

by Μάνος Φυρογένης

Στην πρωϊνή προπόνηση της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών την Παρασκευή (14/6) παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, στη σύντομη ομιλία του προς τις διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο, ευχήθηκε πρώτα από όλα υγεία και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο διάστημα της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Το παρών επίσης έδωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ και έφορος υδατοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Μαργιούκλας

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου έχει καλέσει τις: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ευαγγελία Καρύτσα, Διονυσία Κουρέτα, Ελευθερία Φουντωτού, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

Από την Κυριακή 16/6 έως και τις 20 Ιουνίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κοινή προετοιμασία με την εθνική ομάδα του Καναδά στο ΟΑΚΑ από τις 24-27 Ιουνίου, ενώ 28-30/6 θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα ένα δυνατό τουρνουά, το ιστορικό Thetis Cup με τη συμμετοχή και των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων του Καναδά, της Γαλλίας, της Ουγγαρίας και της Αυστραλίας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA